Bastiaan Woudt X Orange Babies

Op 1 december is het Wereld Aids Dag en luidt Orange Babies alvast haar 25-jarig jubileum (januari 2024) in met een indrukwekkende expositie van Bastiaan Woudt in de magische Posthoornkerk te Amsterdam. De topfotograaf bezocht recent de projecten van Orange Babies in Zambia. Met zijn in de gallery wereld geroemde zw/w signatuur heeft hij de kwetsbare kinderen, jongeren en moeders van de projecten op indrukwekkende wijze weten vast te leggen.

Internationaal topfotograaf Bastiaan Woudt doneert 15 tot 20 werken, een selectie daarvan zal in beperkte oplage worden verkocht. De gehele opbrengst gaat naar Stichting Orange Babies. Wil jij een van zijn fantastische foto's bemachtigen? Dat kan! Mail voor meer informatie en/of beeldmateriaal van de diverse werken naar info@orangebabies.com 

Waar doen we het voor?
In Nederland lijkt hiv een chronische ziekte geworden, maar in Zuidelijk Afrika ontwricht het nog steeds hele samenlevingen. In 2024 vecht Stichting Orange Babies precies 25 jaar tegen de oorzaken en gevolgen van de hiv-epidemie in Zambia, Namibiƫ en Zuid-Afrika. Met projecten gericht op hiv-gezondheidszorg, onderwijs, voorlichting, voeding en psychosociale hulp voor kwetsbare en- weeskinderen.