Orange Babies Gallery x Frank Visser IJM

De tweede editie van de Orange Babies Gallery is inmiddels een feit, een takeover van de riante ramen van ons kantoor aan de Amsterdamse Czaar Peterstraat door Frank Visser IJM, stylist, fotograaf, kunstenaar en nog veel meer. Zelf noemt hij zich storyteller.  
 
Zijn schilderijtjes met knusse Caribische en Afrikaanse taferelen, die hij geheel belangeloos voor Orange Babies maakte, vlogen als warme broodjes de deur uit tijdens een feestje op kantoor met Hot-Mama DJ Wannabe A Star achter de draaitafel. De komende weken zal zijn werk nog te koop zijn op ons kantoor, loop gerust binnen.
 
Visser IJM, afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie, houdt tweemaal per jaar een sale in zijn atelier in IJmuiden, waarvoor hij zijn gehele studio omtovert tot één grote installatie. Verder verkoopt hij onder meer bij galerie Arrogant in Parijs, maakte hij afgelopen zomer papier-maché beelden voor De Parade in Utrecht, en tevens een zes meter hoge muurschildering voor hotel Los Enamorados in het Noorden van Ibiza. Volgend jaar zal zijn werk te zien zijn op Biënnale Dak’Art in Senegal. Tevens zal hij zijn intrek nemen in de kersverse Orange Babies artist in residence in Lusaka, Zambia, waar hij samen met kinderen van onze projecten kunst zal gaan maken.
 
Vissers werk is mede zo geliefd vanwege zijn schitterende kleurgebruik. IJM COLOUR, verf in meer dan 80 kleuren (vaak speciaal voor hem gemixt) is gelukkig ook te koop. Zie www.ijmcolours.com 
 
3, 4 en 5 november is er Open Huis in atelier IJM:
Trawlerkade 78, IJmuiden
Contact: frankvisser@ijm.nl


       .