Schrijf je in voor de Weissensee4Kids!

Schrijf je in voor Weissensee4kids 2024!

Van 25 tot 28 januari reizen we weer af naar de Weissensee voor een extra bijzondere editie aangezien we de 25e verjaardag van Orange Babies vieren én definitief voor de laatste keer naar de Weissensee in Oostenrijk afreizen om met een fantastische groep schaatsfanaten uit de comfortzone te stappen en de sportieve uitdaging aan gaan. 50, 100, 150 of 200 km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start. Alle deelnemers van de Weissensee4Kids verzamelen minimaal €1.000 sponsorgeld. De opbrengst wordt verdeeld over Orange Babies en het Ronald McDonald Huis

Dag voor dag
Op woensdag 25 januari arriveren alle deelnemers met eigen vervoer. We trappen af met de welkomstparty, waar je de andere deelnemers van Weissensee4kids al vast kunt leren kennen en verhalen kunt uitwisselen.

Op donderdag 26 januari maken we de groepsfoto, een blijvende herinnering aan dit sportieve spektakel. Er is tijd om nog een rondje te schaatsen, je te laten masseren of gewoon wat uit te rusten voor de grote dag. Rond een uur of 16:00 gaan we met zijn alle naar de grote tent, waar altijd wel wat te beleven is. ’s Avonds hebben we de pastaparty, Want een goede bodem is cruciaal voor het leveren van een topprestatie!

De grote dag is vrijdag 27 januari. Al vroeg vertrekken we als één groep richting de start. De spanning, goede zin en team spirit overheerst. Tijdens de tocht moedigen we elkaar natuurlijk aan, want je doet het niet alleen! Na afloop vieren we het finishen op de blarenparty. Het welverdiende feest.

Wanneer je via Weissensee4Kids de alternatieve Elfstedentocht (of een andere afstand) schaatst krijg je niet alleen een hoop gezelligheid, ook wordt alles voor je geregeld. Geen rijen meet op je start bewijs op te halen, wij zorgen dat het voor je klaar ligt. Niet meer nadenken over je diner, want met de groep zorgen we ervoor dat jij een goede bodem legt. En uiteraard worden de successen ook samen gevierd. 

Meer info en inschrijven