Mystery Mountain 2022

Beklim een (geheime) mythische berg voor het goede doel!
Doe mee aan Mystery Mountain 2022.
 
Je leest het goed. Tijdens Mystery Mountain wordt er een berg ‘beklommen’ voor het goede doel, maar welke, dat is tot enkele weken voor vertrek het grootste geheim van Nederland. #plottwist. Eén ding is zeker, ook dit jaar is het weer een bucketlist-pareltje en op deze 11e editie heeft de organisatie zelfs een heuse primeur!
 
Elk jaar in september reist een groep enthousiastelingen af naar een berg érgens in Europa om het grote avontuur aan te gaan. Al hikend, mountainbikend, wielrennend of hardlopend trotseren zij keer op keer de hoogste bergtoppen op dit continent en dat alles voor onze Orange Babies projecten! Het mooie is, ook jíj kan gewoon meedoen!
 
Wat houdt het in?
Mystery Mountain is een sportief evenement voor het goede doel georganiseerd door Stichting Winnen Doen We Samen dat plaatsvindt van 8 t/m 11 september 2022. Met jouw deelname steun je Orange Babies, maar heb je daarnaast ook de mogelijkheid om zelf een tweede door jou zelf gekozen goed doel te steunen. Je kunt deelnemen in 4 disciplines namelijk, hiken, hardlopen, wielrennen of mountainbiken. De uitdaging die je voorgeschoteld krijgt is te vergelijken met het 1,2 of 3 keer beklimmen van de Mont Ventoux. Wij stippelen alle routes vooraf voor je uit.
 
Op Mystery Mountain beleef je een geheel verzorgd weekend en leggen we je als deelnemer helemaal in de watten. Wij regelen je verblijf, eten en drinken voor het hele weekend, leuke feestjes en zelfs masseurs, materiaalmannen, supporters en… ach ga zo nog maar even door. Dit jaar hebben ze zelfs een primeur, want we stappen niet in de auto, maar in het vliegtuig richting de plaats van bestemming. #weetjealwaarweheengaan?
 
Als tegenprestatie voor jouw geheel verzorgde, sportieve trip vragen wij je om 1400 euro in te zamelen. Omdat zij dit jaar voor het eerst jouw vervoer regelen is 150 euro bestemd voor je vliegtickets. We gebruiken 350 euro om de organisatiekosten te dekken. Het resterende bedrag van 900 euro, en alles wat je boven de 1400 euro nog ophaalt, gaat regelrecht naar het goede doel!
 
Meedoen!
Wil je meedoen dan schrijf je je allereerst in via de website. Je kiest uit één van de 4 disciplines en vult al je gegevens in. En ze hebben nog iets leuks in petto! Doe jij mee als team, wat dit jaar voor het eerst mogelijk is, dan kunnen jij en jouw teamleden je eigen ‘teamshirt’ met logo en je eigen quote op je shirt claimen. Natuurlijk kun je ook gewoon individueel deelnemen, het is ‘up to you’.
 
In de tussentijd organiseren ze leuke trainingsmomenten en een bijeenkomst met onze community. Zo kun je jouw niveau spiegelen, maar ook kennismaken met jouw mede ‘berggeiten’. Doe je mee aan Mystery Mountain, ben je onderdeel van de meest enthousiaste groep sportievelingen van Nederland.
 
Hoe gaaf is deze sportieve uitdaging? Inschrijven kan via deze link. Je mag Mystery Mountain ook altijd bellen of mailen via 06-29226910 of info@mysterymountain.nl. 

 
www.destil.nl
www.mysterymountain.nl
www.orangebabies.nl