Een mooi eindejaarscadeau

Recentelijk werden wij in de mail benaderd door Bedrukken.nl met een speciale eindejaarsactie. Deze groothandel in relatiegeschenken helpt al een aantal decennia klanten met bedrukte producten. Ook vinden zij het belangrijk om een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de wereld en steunen hierdoor goede doelen of mooie non-profit organisaties, zoals Orange Babies, met bijzondere give-aways. Dit was voor ons een cadeautje om het lastige jaar leuk af te sluiten. 

Orange Babies mok 
De mooie samenwerking tussen Orange Babies en Bedrukken.nl heeft een tof product tot stand stand gebracht, de Orange Babies mok. Hiermee draagt Bedrukken.nl bij aan het gevecht tegen hiv in Sub-Sahara Afrika, waarbij wij hard werken aan een hiv-vrije generatie in 2030. Wij zijn hen dankbaar voor het benaderen van Orange Babies voor deze warme actie waarmee zij goede doelen steunen. 

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Bedrukken.nl; een bedrijf gespecialiseerd in relatiegeschenken. De mokken bedrukken ze met een naam, logo of tekst.