LIEFDE VOOR MOEDER AARDE

 
Ondanks alle tegenslagen dat 2020 met zich meebracht, zijn onze teams in de projectlanden niet bij de pakken neer gaan zitten. In tegendeel zelfs, zij hebben zich meer dan 500% ingezet om ervoor te zorgen dat elk kind nog zo goed mogelijk verzorgd werd, van eten werd voorzien en schoolwerk heeft kunnen doen. De Community Mothers in Namibië zijn nog een stapje verder gegaan, …
 
Gemotiveerd door de passie en steun van onze dierbare partner, Arianne Bekkers-Wintermans hebben de fantastische dames zich op de verwaarloosde tuin van de 5 Rand basisschool gestort en deze omgetoverd tot een beginnende moestuin! Na het opruimen van de tuin hebben ze een omheining gebouwd met een net erover heen om de kippen weg te houden en nu hopen zij binnenkort te beginnen met planten. 
 
Door lessen van landbouwexperts zorgen deze powervrouwen dat zij zich de kunst van het tuinieren eigen maken, terwijl Arianne en Eric Bekkers hun hebben geleerd de grond te bewerken met eigen compost en een watertank hebben gedoneerd zodat het mogelijk is om het land te irrigeren tijdens de snikhete en droge maanden. Het land wordt met liefde behandeld en hopelijk wordt de cultivering een groot succes, die onze kinderen van vele gezonde maaltijden kan voorzien.

Steun onze noodcampagne hier !!