Dinner of Hope

Dit jaar staan de maanden november en december in het teken van Dinner of Hope; het initiatief waarbij Orange Babies en ambassadeur Herman den Blijker iedereen in Nederland oproepen om thuis een diner te organiseren. Ook jij kunt meedoen! Lees snel verder en maak kans op een diner voor 4 personen in Las Palmas! 

Een mooi gedekte tafel, maar ook de verbondenheid met anderen staat tijdens dit diner centraal. In plaats van een bloemetje of flesje wijn voor de gastvrouw of heer, wordt aan de genodigden gevraagd om een donatie te doen. Hiermee worden zwangere vrouwen, baby’s en kinderen in Afrika, door hiv geïnfecteerd of gedupeerd, geholpen. 


Wees creatief!

Wees creatief en steun Orange Babies met jouw eigen initiatief! Organiseer bijvoorbeeld een echt 3-gangen diner, borrel, barbecue, winter-hutspot-avond of geef dit jaar jouw kerstdiner een extra goed gevoel door in plaats van cadeaus jouw gasten donaties te laten doen voor Orange Babies! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn ontzettend blij met alle steun die wij krijgen en zelfs de kleinste initiatieven kunnen een groot resultaat opleveren.

Natuurlijk kun je als bedrijf, (thuis) restaurant of (sport)vereniging ook mee doen aan Dinner of Hope. Als host nodig je thuis vrienden, familie en/of collega’s uit. Iedere gast bepaalt zelf de hoogte van diens eigen donatie. Dineren en doneren zijn dé ingrediënten voor een heel bijzondere avond. 
 

Doe jij ook mee?

Wil jij ook een Dinner of Hope organiseren? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar aila@orangebabies.com. Bij aanmelding krijg je van ons een actiepakket thuis gestuurd met materiaal om je eettafel mee te stylen!

Met de opbrengst van Dinner of Hope stoppen we de hiv-overdracht van moeder op kind. Zamel zoveel mogelijk geld in en maak samen met Orange Babies de volgende generatie hiv-vrij! Wij rekenen op jouw steun! 
 

Win een diner voor 4 personen in Las Palmas

Waarmee heb jij jouw gasten verrast? Stuur de mooiste foto’s van jouw Dinner of Hope naar aila@orangebabies.com voor 31 december. Uit de inzendingen kiezen wij een winnaar uit die een volledig verzorgd diner voor 4 personen wint in Las Palmas! Het restaurant van Herman den Blijker. Meedoen kan tot en met 31 december 2016. De winnaar wordt in januari 2017 bekend gemaakt.

Wil je meer informatie of een actiepakket bestellen? 
 

Meld je nu aan!