Start je eigen actie

Onze organisatie zou niet kunnen voortbestaan zonder de tomeloze inzet van particulieren en bedrijven die op alle mogelijke manieren ondersteuning bieden aan Orange Babies. Dit varieert van het beschikbaar stellen van producten en diensten, het zelf organiseren van evenementen al dan niet samen met Orange Babies tot inzamelingsacties op scholen. Orange Babies steunt jouw actie en stelt mits mogelijk materialen ter beschikking.

Actieplatform
  
Ook steunen particulieren ons door aandacht te vragen voor Orange Babies, bijvoorbeeld naar aanleiding van de geboorte van een baby, een verjaardag, huwelijks- of afscheidsfeest. Orange Babies kan hiervoor informatie beschikbaar stellen. Ook is het mogelijk om een persoonlijke actiepagina te maken op actievoororangebabies.nl waarbij familie/vrienden/buren/collega's etc. direct een donatie kunnen doen voor jouw verjaardag of actie. Op die manier is goed bij te houden wie er gedoneerd hebben, hoe de actie verloopt en kun je het delen via e-mail en social media.

Met de financiële bijdragen van velen kunnen we onze projecten financieren en de kinderen en vrouwen in Afrika een aangenamer leven bieden.


Leuke ideeën voor een actie

Je kunt op duizend-en-één manieren in actie komen voor Orange Babies.
Je kunt bijvoorbeeld een sportevenement (wedstrijd) organiseren, of bij een feestje/jubileum geen cadeautjes vragen maar een donatie aan Orange Babies (of allebei natuurlijk). Je kunt ook met je bedrijf of school een inzamelingsactie houden. En wat dacht je van een geboorte feestje? Ook dat is een leuk en relevant moment om aandacht te vragen voor Orange Babies.
Voor inspirerende acties, kun je ook een kijkje nemen op actievoororangebabies.nl/acties.
Split-A-Gift

Een andere manier om Orange Babies te steunen is door je cadeau te delen met Orange Babies. Heb je een verjaardag, jubileum of een ander feest en wil je Orange Babies helpen? Vraag jouw gasten om (een deel) van het cadeau aan Orange Babies te schenken. Bekijk meer op de website van Split-A-Gift