Start je eigen actie

Onze organisatie zou niet kunnen voortbestaan zonder de tomeloze inzet van particulieren en bedrijven die op alle mogelijke manieren ondersteuning bieden aan Orange Babies. Dit varieert van het beschikbaar stellen van producten en diensten, het zelf organiseren van evenementen al dan niet samen met Orange Babies tot inzamelingsacties op scholen. Orange Babies steunt jouw actie en stelt mits mogelijk materialen ter beschikking.

ActieplatformSplit-A-Gift

Een andere manier om Orange Babies te steunen is door je cadeau te delen met Orange Babies. Heb je een verjaardag, jubileum of een ander feest en wil je Orange Babies helpen? Vraag jouw gasten om (een deel) van het cadeau aan Orange Babies te schenken. Bekijk meer op de website van Split-A-Gift


Ga online collecteren!

Met een eigen collectebus kun je op een makkelijke manier geld inzamelen onder je familie, vrienden, collega's etc. en ons steunen in de strijd tegen hiv en aids. En iedere bijdrage maakt impact! Lees meer..


Restauranthouder?

Ben je eigenaar van bijvoorbeeld een restaurant of brasserie en wil je je graag samen met jouw personeel inzetten voor het goede doel? Wellicht is Food for Good dan een leuke manier om ons mee te helpen in de strijd tegen hiv en aids. Restaurants als George, Baut Paradijs, Czaar en Hofstede Meerzigt gingen je voor. Lees meer..