Food for Good

In Nederland gaan we er graag regelmatig op uit met vrienden, familie of collega’s voor een gezellige lunch, diner of borrel.

In de landen waar wij actief zijn, is voedsel niet zo vanzelfsprekend als hier. Daarom hebben wij onze Food for Good actie in het leven geroepen. 
Op een laagdrempelige manier kunnen restauranthouders hun steentje bijdragen door hun gasten de mogelijkheid te geven om een maaltijd te doneren aan onze (wees)kinderen in Afrika. Een voedzame maaltijd is extra belangrijk wanneer je hiv-medicatie neemt, want deze slaan dan beter aan. Wanneer je medicijnen goed hun werk kunnen doen, is het virus op den duur niet meer detecteerbaar en kun je het virus niet overdragen. Super belangrijk dus bij het stoppen van epidemie!

Ben je eigenaar van bijvoorbeeld een restaurant of brasserie en wil je je graag samen met jouw personeel inzetten voor het goede doel? Wellicht is Food for Good dan een leuke manier om ons mee te helpen in de strijd tegen hiv en aids. Restaurants als George, Baut Paradijs, Czaar en Hofstede Meerzigt gingen je voor.Het bedrag dat de gasten kunnen doneren, is € 2,- of meer. Hiermee geef je twee kinderen één voedzame en noodzakelijke maaltijd.

Om de actie kenbaar te maken, beschikken wij over verschillende soorten promotiemateriaal zoals flyers, posters, donatieboxen & tafelkaartjes. Het enige wat wij vragen is of jullie ons willen helpen deze belangrijke boodschap over te dragen aan de gasten. Een kleine moeite voor een zeer waardevol en belangrijk resultaat.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meghan via meghan@orangebabies.com.