organisatie

Download: Code of Conduct 
Download: Statuten

ANBI: 21286
RSIN: 8078.20.684


Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.

 

Wat is de Erkenning?
De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door Toezichthouder CBF wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Maar liefst 4,4 miljard euro aan geefgeld staat onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: Het CBF-Erkenningspaspoort
Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd. Via deze banner kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken.

 

Ons team


Tanja Oostervink
Directeur
tanja@orangebabies.com

Baba Sylla
Founder & Hoofd Projecten Afrika
baba@orangebabies.com

Julie Zalm
Financieel en administratief medewerker 
julie@orangebabies.com 

Meghan von Hegedus
Projectmanager Acties & Events 
meghan@orangebabies.com 

Renee Posthumus Meyjes
Jr. Projectmanager freelance
events@orangebabies.com  

Heb je vragen of wil je contact opnemen met één van de teamleden van Orange Babies, stuur dan gerust een mail. Wij horen graag van je.

Wil jij ook bij Orange Babies werken? Bekijk onze vacatures!