Nieuws

 1. Inschrijving Weissensee4kids 2017 gestart!

  Haal je schaatsen van zolder want het is tijd om je in te schrijven en te trainen voor de Weissensee4Kids 2017! Maak dit jaar je eigen (schaats) droom waar en help daarmee de moeders en kinderen van Orange Babies in Afrika.

  27 januari 2017 gaan we naar de Weissensee om daar de Alternatieve Elfs… Lees verder
 2. Orange Babies Ball - 2016

  SPECTACULAIRE 10DE EDITIE VAN HET ORANGE BABIES BALL
  Zaterdagavond 5 november heeft de spectaculaire 10de editie van het Orange Babies Ball plaatsgevonden in The Harbour Club Amsterdam. Orange Babies zet zich al ruim 17 jaar in voor moeders en kinderen met HIV in Afrika en doet dit onder de slogan… Lees verder
 3. Orange Babies Tour Zambia - Challenge Accepted

  Orange Babies directeur en oprichter Baba Sylla fietst van 30 september tot 9 oktober 2016 mee met de Orange Babies Tour Zambia. Voor hem is dit ook een persoonlijke uitdaging. Hij vertelt waarom:


  ''Ik ga ervoor! Van 30 september tot 9 oktober 2016 neem ik deel aan de Orange Babies Tour Zambia.… Lees verder
 4. Ruim €21.000,- opgehaald tijdens Orangefield - Vistra cycles voor Orange Babies!

  Op 8 juli werd de tweede wielren editie van Orangefield / Vistra cycles for Orange Babies georganiseerd. Het was een zeer mooie & bijzondere dag!
   
  Wielrennen onder leiding van Andy Schleck
  Rond de 60 wielrenners fietsers verzamelde in Luxemburg en gingen onder leiding van wielrenner An… Lees verder
 5. ORANGE BABIES FAMILY DINNER – IT’S A FAMILY AFFAIR

  Op donderdag 16 juni 2016 heeft de eerste editie van het Orange Babies Family Dinner plaatsgevonden in Hôtel Droog, Amsterdam. Een besloten diner voor onze trouwe partners en sponsoren, de Orange Babies Family, waar ruim €56.000, - is opgehaald voor Orange Babies! 
   

  ORANGE BABIES POP-… Lees verder
 6. ORANGE BABIES POP-UP STORE – THANK YOU!

  Op donderdag 16 juni 2016 heeft de eerste editie van het Orange Babies Family Dinner plaatsgevonden in Hôtel Droog, Amsterdam. Een besloten diner voor onze trouwe partners en sponsoren, de Orange Babies Family, waar maar liefst €56.000, - is opgehaald voor Orange Babies!

  ORANGE BABIES POP-UP STO… Lees verder
 7. Goed om te delen voor Orange Babies

  'Verkopen met een doel, kopen met een goed gevoel'. Dat omschrijft het nieuwe concept ‘Goed om te delen’. Goedomtedelen.nl is een nieuwe vorm van online marktplaats, waarbij je eenvoudig tweedehands spullen (ver)koopt en een deel van de opbrengst deelt met o.a. Orange Babies.
   
  Orange Babies… Lees verder
 8. Orange Babies steunen is a piece of cake bij SPAR Supermarkt

  Onlangs heeft SPAR een cheque overhandigd van € 5.000 aan stichting Orange Babies naar aanleiding van de actie: ‘Dinner of Hope’. Veel klanten droegen enthousiast bij aan het goede doel van Orange Babies en organiseerden een diner voor vrienden of familie. De opbrengst daarvan kwam ten gunste van he… Lees verder
 9. Ren de Dam tot Dam voor Orange Babies en red een baby!

  Op zondag 18 september 2016 lopen 50.000 hardlopers ruim 16 kilometer tijdens de 32e editie van de Dam tot Damloop. Heb jij achter het net gevist en geen startbewijs?

  Geen paniek! Orange Babies heeft nog enkele startbewijzen en wij verwelkomen je graag in het Orange Babies Team. Zo ren je niet… Lees verder
 10. Tour Zambia 2016 - Fiets met Orange Babies door Zambia (SOLD OUT)

  Orange Babies organiseert jaarlijks een exclusieve fietstour. Dit jaar is de tour van 30 september t/m 9 oktober in Zambia. (SOLD OUT!)
   
  Fietsen, wildlife, kamperen en genieten
  In Zambia bezoekt u onze bijzondere projecten rondom Lusaka. Hierna fietsen wij van Lusaka richtin… Lees verder
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10