Nieuws

 1. Persoonlijk reisverslag van Baba in Afrika - Dag 3

  Dag 3 – I-act en Comedy Central


  ''Ik werd om 09:00u opgehaald van het hotel. We zijn direct naar het kantoor van HivSA gegaan, het eerste project van Orange Babies. HivSA is inmiddels een grote organisatie geworden en een belangrijke partner voor de overheid. Tijdens een korte meeting krijg ik… Lees verder
 2. Persoonlijk reisverslag van Baba in Afrika - Dag 2

  Dag 2 – Limpopo


  ''Ik werd om 9:00 van het hotel opgehaald om naar het kantoor van Orange Babies te gaan. Hier liepen we door de activiteiten van gisteren heen. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en de motivatie van het team. Ze zijn beter en efficiënter geworden. Ze behandelen de pati… Lees verder
 3. Persoonlijk reisverslag van Baba in Afrika - Dag 1

  Dag 1 -  in Limpopo en Zuid-Afrika  ''Om 08:00 uur word ik opgehaald. Vandaag gaan we in het district van Giyani werken. Na 2 uur rijden komen we in een klein dorpje terecht. Er staan al 2 grote tenten klaar met ongeveer 200 mensen die geduldig op ons aan het wachten zijn. In e… Lees verder
 4. Inschrijving Weissensee4kids 2017 gestart!

  Haal je schaatsen van zolder want het is tijd om je in te schrijven en te trainen voor de Weissensee4Kids 2017! Maak dit jaar je eigen (schaats) droom waar en help daarmee de moeders en kinderen van Orange Babies in Afrika.

  27 januari 2017 gaan we naar de Weissensee om daar de Alternatieve Elfs… Lees verder
 5. Orange Babies Ball - 2016

  SPECTACULAIRE 10DE EDITIE VAN HET ORANGE BABIES BALL
  Zaterdagavond 5 november heeft de spectaculaire 10de editie van het Orange Babies Ball plaatsgevonden in The Harbour Club Amsterdam. Orange Babies zet zich al ruim 17 jaar in voor moeders en kinderen met HIV in Afrika en doet dit onder de slogan… Lees verder
 6. Orange Babies Tour Zambia - Challenge Accepted

  Orange Babies directeur en oprichter Baba Sylla fietst van 30 september tot 9 oktober 2016 mee met de Orange Babies Tour Zambia. Voor hem is dit ook een persoonlijke uitdaging. Hij vertelt waarom:


  ''Ik ga ervoor! Van 30 september tot 9 oktober 2016 neem ik deel aan de Orange Babies Tour Zambia.… Lees verder
 7. Ruim €21.000,- opgehaald tijdens Orangefield - Vistra cycles voor Orange Babies!

  Op 8 juli werd de tweede wielren editie van Orangefield / Vistra cycles for Orange Babies georganiseerd. Het was een zeer mooie & bijzondere dag!
   
  Wielrennen onder leiding van Andy Schleck
  Rond de 60 wielrenners fietsers verzamelde in Luxemburg en gingen onder leiding van wielrenner An… Lees verder
 8. ORANGE BABIES FAMILY DINNER – IT’S A FAMILY AFFAIR

  Op donderdag 16 juni 2016 heeft de eerste editie van het Orange Babies Family Dinner plaatsgevonden in Hôtel Droog, Amsterdam. Een besloten diner voor onze trouwe partners en sponsoren, de Orange Babies Family, waar ruim €56.000, - is opgehaald voor Orange Babies! 
   

  ORANGE BABIES POP-… Lees verder
 9. ORANGE BABIES POP-UP STORE – THANK YOU!

  Op donderdag 16 juni 2016 heeft de eerste editie van het Orange Babies Family Dinner plaatsgevonden in Hôtel Droog, Amsterdam. Een besloten diner voor onze trouwe partners en sponsoren, de Orange Babies Family, waar maar liefst €56.000, - is opgehaald voor Orange Babies!

  ORANGE BABIES POP-UP STO… Lees verder
 10. Goed om te delen voor Orange Babies

  'Verkopen met een doel, kopen met een goed gevoel'. Dat omschrijft het nieuwe concept ‘Goed om te delen’. Goedomtedelen.nl is een nieuwe vorm van online marktplaats, waarbij je eenvoudig tweedehands spullen (ver)koopt en een deel van de opbrengst deelt met o.a. Orange Babies.
   
  Orange Babies… Lees verder
 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8
 8. 9
 9. 10
 10. 11
 11. 12