ORANGE BABIES FAMILY DINNER – IT’S A FAMILY AFFAIR

Op donderdag 16 juni 2016 heeft de eerste editie van het Orange Babies Family Dinner plaatsgevonden in Hôtel Droog, Amsterdam. Een besloten diner voor onze trouwe partners en sponsoren, de Orange Babies Family, waar ruim €56.000, - is opgehaald voor Orange Babies! 
 

ORANGE BABIES POP-UP STORE

De gasten werden met een glas Bruut ontvangen in de Orange Babies Pop-up Store, die exclusief voor hen geopend was. Hier werd naar hartenlust geshopt voor het goede doel en kregen gasten een touch-up bij de M.A.C. Cosmetics Lip Bar. Maar liefst 25 merken hebben deelgenomen aan de Orange Babies Pop-up Store, waaronder TOMS, Mattijs van Bergen en Jan & Jacob. Bekijk alle deelnemende merken op onze website.


UNIEKE OLIFANT GECUSTOMIZED DOOR HENK SCHIFFMACHER

Ook de ambassadeurs van Orange Babies hebben een grote bijdrage geleverd aan de avond. Zo heeft Henk Schiffmacher een unieke olifant uit de Elephant Parade gecustomized en heeft Herman den Blijker een exclusief diner aangeboden. Beide items zijn met veel enthousiasme geveild. De avond werd gehost door niemand minder dan Caroline Tensen. It’s a family affair! 
 


EDUCATION IS KEY

Veel kinderen in Afrika kunnen niet naar school. Terwijl educatie hun kansen in het leven juist ontzettend vergroot. Orange Babies steunt daarom een aantal onderwijsprojecten voor kinderen die zelf geïnfecteerd zijn met hiv of er indirect door getroffen zijn. Tijdens het diner is een film gespeeld waarin Brian, één van de kinderen die door Orange Babies geholpen is, vertelt hoe onderwijs zijn leven veranderd heeft. Orange Babies zorgt er binnen deze onderwijsprojecten voor dat kinderen een schooluniform, schoolspullen en gedegen onderwijs krijgen. 
 

RUIM €56.000, - OPGEHAALD VOOR ORANGE BABIES

De avond heeft ruim €56.000, - voor Orange Babies opgebracht. Orange Babies zet zich in voor zwangere vrouwen en moeders met HIV in Afrika. Ons doel is enerzijds de preventie van de HIV besmetting van moeder op kind en anderzijds vangen wij kinderen op die getroffen zijn door de gevolgen van HIV, zoals weeskinderen. Lees meer over onze projecten. 

Bekijk de foto´s van deze spectaculaire avond op Facebook. 


ORANGE BABIES
CREATIVE IN BEATING HIV