Kunstenaars voor kwetsbare kinderen

Orange Babies Gallery goes to Arnhem!
Hosted by Hullekes
Wanneer? 3 juli 2024, 17:30-19:30
Waar? Wezenstraat 5, Arnhem
Kosten? €25,- voor entree, borrelhapjes en onbeperkte bar
RVSP: klik hier

THE ORANGE BABIES GALLERY 
De riante ramen van het pand van Stichting Orange Babies aan de Amsterdamse Czaar Peterstraat 155 smeekten er bijna om: kunst! Sinds 2023 welkomt Orange Babies om de zoveel maanden een nieuwe kunstenaar in ons kantoor en openen dit feestelijk met een hapje en een drankje. Dit gezellige event biedt ruimte om te netwerken, maar bovenal om prachtige, authentieke en soms exclusieve kunst te bemachtigen waarmee je een bijdrage levert aan de strijd tegen hiv. De nieuwe Orange Babies Gallery sluit naadloos aan bij de slogan van de stichting ‘Creative in Beating HIV’, zorgt voor meer zichtbaarheid, wordt hopelijk een echte selfie- en toeristen-magnet, en gaat veel kwetsbare kinderen steunen.

Eerste editie 
Op 5 juli 2023 hebben wij onze Art Gallery geopend, gestart met mode-illustrator Piet Paris. Paris' tekeningen dragen anmen van projecten of inspirerende personen in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika, de landen waar Orange Babies actief is, het leven van kwetsbare kinderen verbetert en ze zo een toekomst bieden. 

Tweede editie
Op 4 oktober 2023 was met de fantastische Frank Visser IJm. Elke kunstenaar heeft op de een of andere manier een link met Orange Babies of onze projectlanden en wil zich graag inzetten voor de strijd tegen hiv. In de kunstwerken is hierdoor vaak een Afrikaans aspect zichtbaar. 

Derde editie
Op 15 mei 2024 ontvingen we met trots kunstwerken van fotograven Jouke Bos en Anouk Griffioen. Twee erg verschillende stijlen, maar beiden weten je met hun beelden te raken. Jouke Bos werkt als modefotograaf over de hele wereld, maar wist in Zuid-Afrika een fenomenaal plaatje vast te leggen. Anouk Griffioen weet op een bijzondere manier mensen en kinderen in de Orange Babies projecten vast te leggen. 
 
Te koop: 
Heb jij interesse in de kunstwerken van een van de Orange Babies Gallery Artists en draag je graag bij aan het verbeteren van de wereld door kunst te kopen? Klik dan hier voor meer informatie.