Kunstenaars voor kwetsbare kinderen


THE ORANGE BABIES GALLERY 
De riante ramen van het pand van Stichting Orange Babies aan de Amsterdamse Czaar Peterstraat 155 smeekten er bijna om. Sinds 5 juli 2023 hebben wij onze Art Gallery geopend, gestart met mode-illustrator Piet Paris. Ongeveer elke 3 maanden verwelkomen wij een nieuwe kunstenaar in ons kantoor. De tweede editie op 4 oktober 2023 was met de fantastische Frank Visser IJm. Elke kunstenaar heeft op de een of andere manier een link met Orange Babies of onze projectlanden en wil zich graag inzetten voor de strijd tegen hiv. In de kunstwerken is hierdoor vaak een Afrikaans aspect zichtbaar. In januari zijn de ramen voor modefotograaf Jouke Bos, met werk uit een indrukwekkende serie die hij samen met stylist Xavièra Aubri op Curaçao schoot voor het huidige nummer van Vogue Nederland.
 
De nieuwe Orange Babies Gallery sluit naadloos aan bij de slogan van de stichting ‘Creative in Beating HIV’, zorgt voor meer zichtbaarheid, wordt hopelijk een echte selfie- en toeristen-magnet, en gaat veel kwetsbare kinderen steunen.
 
Te koop: 
Heb jij interesse in de kunstwerken van een van de Orange Babies Gallery Artists en draag je graag bij aan het verbeteren van de wereld door kunst te kopen? Klik dan hier voor meer informatie.

Frank Visser IJm
.