Algemene voorwaarden

Totstandkoming van de overeenkomst
Orange Babies is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als Orange Babies jouw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.

Prijzen en kosten
De prijzen in de Orange Babies Shop Online zijn inclusief 21 % btw. De prijzen die in de Orange Babies Shop Online worden genoemd zijn exclusief verzend- en administratiekosten. De verzendkosten die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht bedragen. Voor de hoogte van de verzendkosten maakt het niet uit of je één of meerdere artikelen bestelt. Onder voorbehoud van druk- en zetfouten en prijswijzigingen.

Levering
Orange Babies betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen. Orange Babies verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen 1 week nadat de bestelling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijg je daar bericht van binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Bezorgadres en leveringsservice
Als je bij Orange Babies bestelt, kun je zelf beslissen op welk adres jouw bestelling dient te worden bezorgd. Bestellingen worden alleen in Nederland geleverd.

Transportgarantie
Als je vóór het openen van je pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan direct contact met Orange Babies op. Als je het pakket al hebt geopend op het moment dat je de schade constateert, kun je daar melding van maken bij Orange Babies. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door Orange Babies vervangen.

Leeftijdsgrens
Orange Babies accepteert geen bestellingen van personen onder de 18 jaar.

Reclamatie en consumentenbescherming
Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van Orange Babies, aarzel dan niet om contact met Orange Babies op te nemen. Mocht je een klacht hebben over een geleverd artikel, neem dan binnen 1 maand nadat het gebrek zich heeft geopenbaard dan wel jij daar redelijkerwijs kennis van hebt kunnen nemen, contact met Orange Babies op. Een bij Orange Babies ingediende klacht wordt binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst door Orange Babies beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd nodig heeft antwoordt Orange Babies binnen de termijn van 14 dagen met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een inhoudelijke reactie kunt verwachten. Orange Babies heeft een interne klachtencommissie die de doelstelling heeft eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.

Betalingsvoorwaarden
Orange Babies verstuurt de producten pas nadat de betaling binnen is bij Orange Babies.

Bedrijfsinformatie
Orange Babies is geregistreerd in het handelsregister KvK Amsterdam 34110520. Het btw-nummer van Orange Babies is: NL 8078.20.684.B01