Sport voor Orange Babies

Onze organisatie zou niet kunnen voortbestaan zonder de tomeloze inzet van particulieren en bedrijven die op alle mogelijke manieren ondersteuning bieden aan Orange Babies. Vooral zelf een sportieve uitdaging aangaan en geld inzamelen is al jaren een gouden combinatie. Jaarlijks worden er zowel door Orange Babies als door andere organisaties sportieve events georganiseerd waarbij deelnemers hun eigen grenzen verleggen én tegelijkertijd een geweldige tijd beleven. Dit door onder andere een berg op te rennen, de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen of door een van de projectlanden te fietsen om daar met eigen ogen te zien hoe levens worden veranderd door het werk van Orange Babies.
Stuk voor stuk unieke, onvergetelijke ervaringen met één gezamenlijk doel: het helpen van onze moeders en kinderen in Afrika.


Agenda 2020   


Agenda 2021

 
   Doe je zelf mee aan bijvoorbeeld een bestaand sportief event zoals een marathon en wil je geld inzamelen voor Orange Babies? Dat kan ook! Op onze actieplatform kun je heel gemakkelijk een actiepagina aanmaken. Je kunt deze delen met je netwerk, sponsorgeld inzamelen en je kunt middels de pagina jouw donateurs op de hoogte houden.