Sport voor Orange Babies

Sport en Orange Babies zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al jarenlang krijgen we steun van gepassioneerde sportfanaten die het beste uit zichzelf halen om mooie bedragen op te halen voor Orange Babies. Met het verleggen van hun eigen grenzen maken zij het verschil voor jongeren, kinderen en moeders in Afrika. Denk aan het fietsen langs de projecten, avontuurlijk een berg op hiken of de alternatieve Elfstedentocht schaatsen. En het thuisfront beloond jouw sportieve prestatie met een donatie aan Orange Babies.

Beleef zelf zo’n unieke onvergetelijke ervaring tijdens een van onze evenementen en maak het verschil.
 

Sportevenementen

2024
14 april: Amstel Gold Race
18 mei: Bijlmerrun
5 - 8 september: Mystery Mountain
8 september: La Vuelta Breda

2025
28 maart t/m 6 april: Tour Namibia 2025
 
Heb je zelf een wedstrijd of evenement gepland staan en wil je geld inzamelen voor Orange Babies? Maak dan via ons actieplatform gemakkelijk een pagina aan die je kunt delen met je achterban!

 

Orange Babies Cycling Team

Stichting Pro Cycling Team ZZPR.nl handelend onder de naam ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies Cycling Team en is in 2004 opgezet door Frank Groenendaal, welke zich in de jaren 80 ontpopte als een groot wielertalent met als specialisme het veldrijden. In 1989 werd hij zelfs Nederlands Kampioen. 
Orange Babies is nauw met het team verbonden doordat Frank in 1993 te horen heeft gekregen zelf het hiv-virus bij zich te dragen. Het ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies Cycling Team probeert met haar sportieve prestaties meer naamsbekendheid te krijgen voor de projecten van Orange Babies. Het team heeft hierbij altijd kunnen rekenen op hun trouwe sponsoren zoals: ZZPR.nl, HanClean, ProLease, Tricorp, Cornelissen Bouw, cycleXperience, Merida en Presentiepas. Lees hier meer over de sponsoren.