Partners

 • Steunen als bedrijf

  Orange Babies mag al jaren rekenen op de steun van onderstaande bedrijven. Ieder bedrijf vult de steun op een eigen unieke wijze in. Wil je meer weten over de verschillende soorten partnerships? Lees hier meer.
 • Nelson schoenen

  Nelson sponsort Orange Babies sinds juni 2008. Zo dragen zij de complete financiële zorg voor het jongens weeshuis van Hope Village in Windhoek, Namibië. Naast het doneren van een deel van de opbrengst van de speciaal voor Orange Babies gemaakte kinderschoenenlijn, zijn ook de winkelteams actief betrokken bij Orange Babies en attenderen zij de klanten in de winkels terplekke op de mogelijkheid om donateur te worden.
 • M.A.C.

  M.A.C. Cosmetics brengt elk jaar een nieuwe lipstick uit in de Viva Glam collectie. De gehele opbrengst gaat naar het ‘M.A.C. Aids-fund’. Elk jaar wordt er een organisatie of project gekozen in de Benelux waar een deel van deze opbrengst aan gedoneerd wordt. Ook dit jaar is Orange Babies één van de doelen.

  Het geld gaat naar het project Family Free in Zuid Afrika. Family Free verzorgt voorlichtingsprogramma’s in verschillende klinieken in de provincie Limpopo, een van de armste provincies in Zuid Afrika. De voorlichtingsprogramma’s zijn erop gericht om zwangere vrouwen te informeren over hoe besmetting van hiv van moeder op kind kan worden voorkomen. Ook worden vrouwen aangemoedigd om zich te laten testen op hiv, wat een behoorlijke drempel  is. Daarnaast is er speciale voorlichting voor kinderen. Door middel van toneel, muziek en dans worden de kinderen voorgelicht over hiv/aids.
 • DESTIL

  DESTIL, groothandel voor de bouw en industrie, is initiatiefnemer van de Destil Mystery Mountain (voorheen Expeditie Mont Ventoux). Jaarlijks beklimmen deelnemers een berg in Europa die pas een week voor vertrek bekend wordt gemaakt. Dit doen zij op de racefiets, mountainbike, hardlopend of hikend. Een fantastische sportieve uitdaging. Daarnaast organiseren zij de Posbank Challenge, waar kinderen fietsen voor de kinderen van Orange Babies. Kijk voor meer informatie op www.mysterymountain.nl en www.posbankchallenge.nl
 • Philips AVENT

  Philips Health & Wellness heeft als doelstelling om naast het op de markt brengen van producten die de gezondheid en het welzijn van moeders en baby’s verbeteren ook op een andere manier een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Om dit te bereiken hebben we onze collega’s samen gebracht om het verschil te maken in het leven van anderen. Philips Health & Wellness werkt graag samen met Orange Babies omdat ze er allebei voor willen zorgen dat moeders en hun baby’s een goede en gezonde start in het leven krijgen. Verder is Orange Babies een kleine organisatie waardoor we goed kunnen zien hoe onze activiteiten bijdragen en er moeders en kinderen in Afrika geholpen worden.
 • Boschendal Wijnen

  Sinds 2009 werkt Orange Babies samen met wijnimporteur L'Exception. De keuze voor een passend wijnmerk was snel gemaakt; het Zuid-Afrikaanse Boschendal met een oorsprong die drie eeuwen teruggaat, en met liefhebbers in meer dan 50 landen. Sindsdien sponsort L'Exception de Boschendal wijnen bij de jaarlijkse Orange Babies Gala's, Family Dinners, fietstours langs de projecten in Afrika en culinaire events zoals Taste of Amsterdam. Om de jarenlange samenwerking officieel te beklinken is in mei 2018 de samenwerking bezegeld met een overeenkomst.
 • Sportive4kids

  Met je eigen sportieve prestatie kinderen een kans geven op een betere toekomst en in beweging komen voor kinderen, dat is het doel van Weissensee4kids. Met de fondsen die we samen werven ondersteunen we kinderen bij projecten van Orange Babies in Afrika, want die kinderen verdienen liefde, aandacht, eten, kleding en zorg. Wij willen ons steentje bijdragen om ze dat te geven. Het ingezamelde geld wordt dan ook gebruikt om in Namibië de allerarmste kinderen te ondersteunen met eten, zorg en scholing. Deze kinderen hebben allemaal te maken met HIV/aids. Door moeders uit de wijk op te leiden tot community moeders kunnen deze kinderen worden gescreend, gevoed en van de juiste medicijnen worden voorzien. Bovendien gaan ze naar school. Hierdoor geven we deze kinderen een kans op een betere toekomst.
 • Poelman Foundation

  Poelman Foundation zet zich in voor mensen voor wie een positieve toekomst geen vanzelfsprekendheid is. In samenwerking met Orange Babies hebben zij zich verbonden aan een aantal projecten in Zambia. Het doel: ervoor zorgen dat alle moeders en kinderen weer met plezier durven uitkijken naar morgen.

  Middels een aantal events in de regio Breda, zoals de Breda Singelloop, Breda Future Charity diner, Orange Babies Cycling Tour en het Orange Babies Golf-Gala, werft de Poelman Foundation niet alleen fondsen voor de door hun geadopteerde projecten in Zambia, maar zorgen ze ook voor een vergroting van de naamsbekendheid van Orange Babies in het zuiden van Nederland. Het ontvangen bedrag van The Poelman Foundation, gaat naar de realisatie en exploitatie van het Kondwa Day Centre van Angela Malik en het Heal Project van Jeannie Mulenga.
 • Orange Babies Cycling Team

  Stichting Pro Cycling Team ZZPR.nl handelend onder de naam ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies Cycling Team en is in 2004 opgezet door Frank Groenendaal, welke zich in de jaren 80 ontpopte als een groot wielertalent met als specialisme het veldrijden. In 1989 werd hij zelfs Nederlands Kampioen. 
  Orange Babies is nauw met het team verbonden doordat Frank in 1993 te horen heeft gekregen zelf het hiv-virus bij zich te dragen. Het ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies Cycling Team probeert met haar sportieve prestaties meer naamsbekendheid te krijgen voor de projecten van Orange Babies. Het team heeft hierbij altijd kunnen rekenen op hun trouwe sponsoren zoals: ZZPR.nl, HanClean, ProLease, Tricorp, Cornelissen Bouw, cycleXperience, Merida en Presentiepas. Lees hier meer over de sponsoren.
 • Daarnaast kan Orange Babies rekenen op de steun van verschillende bedrijven die hun diensten belangeloos beschikbaar stellen, of tegen een sterk gereduceerd tarief.