Partners

 • Steunen als bedrijf

  Als Partner kun je bij Orange Babies heel gericht steunen. Zo weet je als bedrijf precies wat er met jouw steun gedaan wordt en hoeveel impact dat heeft in Afrika.
 • Boschendal Wijnen

  Sinds 2009 werkt Orange Babies samen met wijnimporteur L'Exception. De keuze voor een passend wijnmerk was snel gemaakt; het Zuid-Afrikaanse Boschendal met een oorsprong die drie eeuwen teruggaat, en met liefhebbers in meer dan 50 landen. Sindsdien sponsort L'Exception de Boschendal wijnen bij de jaarlijkse Orange Babies Gala's, Family Dinners, fietstours langs de projecten in Afrika en andere events. Om de jarenlange samenwerking officieel te beklinken is in mei 2018 de samenwerking bezegeld met een overeenkomst.
 • DESTIL

  DESTIL is een groothandel voor de bouw en industrie. Stichting Winnen doen we samen is de goede doelen stichting van DESTIL. Al meer dan 10 jaar organiseert DESTIL in september de Mystery Mountain (voorheen Expeditie Mont Ventoux), waarbij deelnemers fietsend, mountainbikend, hardlopend of hikend een berg in Europa trotseren. Dit doen zij allemaal voor het goede doel en vele van hen dragen hun sportieve prestatie (en sponsorbijdrage) op aan Orange Babies. Deze sportieve uitdaging is uniek, omdat de bestemming tot een week voor vertrek een ‘mystery’ blijft. De bekendmaking van de berg wordt ieder jaar verzorgd door partner Tricorp Workwear. Zij nemen als organisatie ook deel aan de Mystery Mountain en doneren hun sponsorbijdrage aan Orange Babies.
  Voor meer informatie zie: www.mysterymountain.nl
 • Helping Hands 4 Orange Babies

  Al jaren zet de stichting Helping Hands 4 Orange Babies, opgericht door Manuela de Boer, Esther van den Boogaard, Irene Kleinsman en Hans Kloezen, zich vol overgave in voor Orange Babies. Tijdens een van de bijzondere fietstours langs de projecten van Orange Babies, hebben zij hun hart verloren en kleurde deze oranje. Eens in de drie jaar organiseert stichting Helping Hands een fantastische avond vol heerlijk eten, muziek en een mooie veiling. Een groot feest! De stichting heeft als doel om de Ng'ombe Community School in Zambia meerdere jaren financieel te ondersteunen om de kinderen een eerlijke kans voor de toekomst te bieden. Ook steunt de Stichting binnen het project Lusuno de ROCs school en Mother Shelter. 
 • M.A.C.

  M.A.C. Cosmetics brengt elk jaar een nieuwe lipstick uit in de Viva Glam collectie. De gehele opbrengst gaat naar het ‘M.A.C. Aids-fund’. Elk jaar wordt er een organisatie of project gekozen in de Benelux waar  deze opbrengst aan gedoneerd wordt. Ook dit jaar is Orange Babies één van de doelen.

  Met de opbrengst sponsort M.A.C. Viva Glam de Champions in Zambia. De Champions is een groep jongeren die getraind en opgeleid zijn door Orange Babies. Zij zijn ervaringsdeskundigen omdat sommigen zelf (inmiddels) een positief leven leiden met hiv of bewust zijn van hun kwetsbaarheid ten opzichte van de ziekte. De Champions zetten hun kennis en ervaring in om andere jongeren te begeleiden. Dit gebeurt op verschillende - voor jongeren aansprekende - manieren, bijvoorbeeld via social media, theater of poëzie op scholen, buurthuizen en markten.
 • Weissensee4kids

  Met je eigen sportieve prestatie kinderen een kans geven op een betere toekomst en in beweging komen voor kinderen, dat is het doel van Weissensee4kids. Met de fondsen die we samen werven ondersteunen we kinderen bij projecten van Orange Babies in Afrika, want die kinderen verdienen liefde, aandacht, eten, kleding en zorg. Wij willen ons steentje bijdragen om ze dat te geven. Het ingezamelde geld wordt dan ook gebruikt om in Namibië de allerarmste kinderen te ondersteunen met eten, zorg en scholing. Deze kinderen hebben allemaal te maken met HIV/aids. Door moeders uit de wijk op te leiden tot community moeders kunnen deze kinderen worden gescreend, gevoed en van de juiste medicijnen worden voorzien. Bovendien gaan ze naar school. Hierdoor geven we deze kinderen een kans op een betere toekomst.
 • Wintermans Foundation

  Al meer dan cijf jaar steunt de Wintermans Foundation Orange Babies. Met hun steun draagt Orange Babies zorg voor de wees- en  kwetsbare kinderen in het OB Home en worden de aller jongste kindjes (3-6) jaar in het Pappa Centra klaargestoomd voor de basisschool. 
 • Favorite suppliers

  Daarnaast kan Orange Babies rekenen op de steun van verschillende bedrijven die hun diensten belangeloos beschikbaar stellen, of tegen een sterk gereduceerd tarief. 
 • Ook steunen als bedrijf?

  Op dit moment zijn we heel hard op zoek naar supporters voor De Champions. De Champions zijn jonge ambassadeurs van Orange Babies in de projectlanden die hun leeftijdsgenoten voorlichten en bewust maken van wat er speelt rondom hiv. Dat is belangrijk. Want ondanks dat wereldwijd het aantal besmettingen daalt, stijgt dit onder jongeren aanzienlijk in sommige gebieden. De Champions spelen een belangrijke rol in onze strijd deze stijging tegen te gaan. Zo leren ze hen dat het belangrijk is je hiv-status te kennen en zijn een voorbeeld van hoe je een positief leven kunt leiden met hiv. De jeugd heeft de toekomst en het is cruciaal om hiv-negatieve jongeren negatief te houden.

  Enthousiast geworden en wil je als bedrijf (mede)verantwoordelijk zijn voor een van onze fantastische projecten zoals de Champions?  

  Neem contact op met Tanja (tanja@orangebabies.nl) voor de mogelijkheden