Tour Zambia 2019 - Kom naar de informatieavond!

Amsterdam, 27-09-2018

Tijdens deze 10-daagse mountainbike tour fiets je door de prachtige natuur van Zambia. Je ziet de indrukwekkende wildlife rondom Livingstone en aanschouw je met eigen ogen wat voor impact Orange Babies maakt in het leven van de moeders en kinderen in de projecten.

Je bezoekt bijvoorbeeld een van onze weeshuizen, scholen en een hiv test campagne in N'gombe. Daarnaast krijg je de kans om een dag je handen uit de mouwen te steken en te helpen bij een van de projecten.

Wegens het grote enthousiasme voor onze jaarlijkse fietstour langs de projecten, vinden in 2019 twee edities plaats! In mei én november vertrekken we met een groep van zo'n 30 deelnemers richting Lusaka. De tour in november zit zo goed als vol, wees er dus snel bij voor mei! 
 

Informatieavond

Op woensdagavond 28 november organiseren we een informatieavond waar we je alle ins en outs vertellen. Je hoort onder andere ervaringen van oud-deelnemers, je krijgt tips om je sponsorbedrag bij elkaar te verzamelen en je ontmoet alvast je potentiele tentgenoten.

Wil je hierbij zijn? 
Ja, ik ben erbij