Posbank Challenge - Doe mee!

Op 1 juli 2018 organiseert Stichting Winnen doen we samen voor de 5de keer de Posbank Challenge (voorheen Expeditie Junior). Tijdens de Posbank Challenge beklimmen kinderen tussen de 6 en 14 jaar zo vaak mogelijk de Zijpenberg. Een steile berg op de prachtige Posbank in Rheden. Dat is een hele prestatie voor de kinderen, maar ze doen het niet alleen voor zichzelf. Voor het event zamelen zij geld in bij familie, vrienden en klasgenoten voor de weeskinderen van Orange Babies

Tim Coronel, bekend van de Dakar Rally en oud profwielrenner Maarten Tjallingii moedigen de kinderen aan en geven hen graag een duwtje in de rug. 
Ook wanneer kinderen niet willen fietsen, kunnen zij meedoen. De leerzame wandeling met de boswachter van de Posbank is ook heel leuk! 

Bij inschrijving ontvangen de kinderen een inschrijfpakket én maken zij kans op super leuke prijzen die tijdens het event worden verloot.

Is de Posbank Challenge iets voor jouw kinderen, broertjes, zusjes, nichtjes of neefjes? We zien jullie graag op 1 juli! Inschrijven kan via de website