Mystery Mountain 2019 - Doe je mee?

Voor de achtste keer organiseert Destil in september de Mystery Mountain, waarbij je fietst of loopt voor Orange Babies. Deze sportieve uitdaging is uniek, omdat de bestemming tot een week voor vertrek een 'mystery' blijft. Waar je op kunt rekenen is dat het een uitdaging is vergelijkbaar met het beklimmen van de Mont Ventoux 1, 2 of 3 keer. De bestemming voor de achtste editie die plaatsvindt van 5 t/m 8 september is inmiddels bekend. Spannend! Je kunt wederom fietsen, mountainbiken, hardlopen of hiken. 

Werkelijk álles wordt tot in de puntjes verzorgd tijdens de Mystery Mountain. Een goed hotel, uitstekende maaltijden, masseurs, mecaniciens en professionele begeleiders die zorgen dat je niets tekort komt. Ook niet onbelangrijk, je bevindt je in uiterst goed gezelschap! Samen afzien om de top te behalen en vooral heel veel plezier maken.

In de maanden voor het event wordt je op de hoogte houden van de nodige informatie, kun je deelnemen aan trainingen en ontvang je tips en tricks om je sponsorgeld op te halen. Op de website van de Mystery Mountain lees je nog veel meer én bekijk je de foto's van de vorige editie.

Bezoek website


Waar gaat jouw bijdrage heen?

De bijdrage is € 1250,- waarvan slechte € 350,- deelnamekosten zijn en
€ 900,- het sponsorbedrag dat je moet ophalen voor Orange Babies. Je hebt ook de keuze om de helft van dit bedrag aan een eigen gekozen goed doel te schenken, mits dit doel beschikt over de ANBI status.

Jouw bijdrage voor Orange Babies wordt besteedt aan projecten waar het voorkomen van de hiv-transmissie van moeder op kind centraal staat. Elk jaar worden er in zuidelijk Afrika meer dan 50.000 pasgeboren baby’s onnodig besmet met hiv, omdat de moeder het aan hen doorgeeft. Van deze kinderen sterft 50% onder de 2 jaar aan de gevolgen. Dankzij de unieke aanpak van Orange Babies hebben de baby's 98% kans hiv-vrij te zijn.

Al met € 100,- kunnen wij ervoor zorgen dat een baby gezond ter wereld komt. Hierin zit:
- Een hiv-test voor de moeder
- Behandeling vanaf de 14e zwangerschapsweek
- Begeleiding bij de bevalling
- Hiv-medicatie voor de baby
- Hiv-medicatie voor de boeder, gedurende de borstvoeding
- Voedselpakket voor de moeder gedurende de borstvoeding
- Verstrekken van melkmoeder aan moeders die geen borstvoeding kunnen geven
- Testen van de baby t/m 18 maanden