Wereld Aids Dag

Op 1 december is het Wereld Aids Dag. Op deze dag staan we wereldwijd stil bij de aidsproblematiek en wordt opgeroepen solidair te zijn met mensen met hiv en aids. Er worden talloze intiatieven, evenementen en acties georganiseerd. Ook Orange Babies organiseert diverse evenementen en acties op Wereld Aids Dag.


Ben jij erbij op Wereld Aids Dag?


In het kader van Wereld Aids Dag houdt Orange Babies een art event voor Orange Babies vrienden, kunstenaars en kunstliefhebbers om het leven te vieren en hen te herdenken die we zijn verloren. Gerenommeerde kunstenaars en jong talent hebben besloten zich te verenigen en hun werk beschikbaar te stellen voor de moeders en kinderen van Orange Babies. Lees meer..

Samen met Dance4Life vind je ons ook dit jaar op 1 december in de M.A.C. Cosmetics counters in de Bijenkorf Amsterdam. Koop je een VIVA GLAM lippenstift in de M.A.C. store of online, dan draag bij aan de strijd tegen HIV en AIDS. 100% van elke verkochte VIVA GLAM gaat naar Orange Babies en Dance4Life. Kom jij je lippen stiften met onze ambassadeurs op 1 december?