Kim Dingler per 15 september lid van het bestuur van Orange Babies

PERSBERICHT
Orange Babies, een stichting met als voornaamste doel het helpen van zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika. Per 15 september mogen wij Kim Dingler als nieuw bestuurslid verwelkomen. In haar dagelijkse leven is zij werkzaam als directeur marketing & strategie bij Talpa. Met deze benoeming bestaat het bestuur van Orange Babies uit: Astrid Ton (directeur Theodoor Gilissen Services), Jan Peter Kerstens (CFO EWP b.v. en adviseur), Michèle van Vugt (Tropenarts Academisch Medisch Centrum), Peter Tordoir (onafhankelijk bestuurder en commissaris) en Kim Dingler.  De dagelijkse leiding is in handen van Baba Sylla, algemeen directeur.  
 
Kim Dingler: “Ik kijk ernaar uit om me in te zetten voor de missie van Orange Babies. Een mooie stichting, opgericht vanuit passie met een zeer gecommitteerd team. De projecten die Orange Babies steunt hebben veel impact op de lokale gemeenschappen in Afrika en worden nauwlettend gemonitord. De link met fashion en creativiteit is uniek en spreekt mij enorm aan. Met mijn achtergrond en ervaring hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de positieve impact die de stichting heeft op zwangere vrouwen die met hiv besmet zijn en het leven van hun baby’s, en daarmee het succes van Orange Babies kan vergroten”.  
 
Orange Babies is een CBF gecertificeerde stichting en heeft een ANBI status en kan bogen op een reeks trouwe ambassadeurs en donateurs.