Orange Babies op Taste of Amsterdam

Van 2 t/m 5 juni (Pinksterweekend) staat Orange Babies met een eigen wijnbar op hét culinaire festival Taste of Amsterdam. De bar wordt bemand door een aantal van onze ambassadeurs, BN-ers, vrijwilligers en ons eigen team. Caroline Tensen, Fiona Hering, Martijn Koning en Irene van der Laar hebben inmiddels al toegezegd met veel plezier achter de bar te gaan staan met als doel zo veel mogelijk aandacht te vragen voor de activiteiten van Orange Babies én donaties te ontvangen. Dit mag je niet missen!

Naast dat je geniet van heerlijke Boschendal wijnen, kun je deelnemen aan een loterij waar je fantastische prijzen kunt winnen. Ook worden er borrels georganiseerd zoals voor de deelnemers van de unieke jaarlijkse fietstour langs onze projecten in Afrika.

Heb je aan het eind van de dag consumptiemuntjes over? Dan kan je deze aan Orange Babies doneren bij het verlaten van het terrein. Met de opbrengst van dit weekend ontvangen veel baby’s een onbetaalbaar cadeau, namelijk een gezonde start in het leven.

We hopen je in het Pinksterweekend te mogen verwelkomen bij Taste of Amsterdam! We bieden vrienden van Orange Babies de kans om een kaartje te kopen voor € 9,-  per stuk (in plaats van € 12,-). Koop je kaartjes hier ->  https://eventix.shop/q8tbvaz2.