Orange Babies Ball - 2016

SPECTACULAIRE 10DE EDITIE VAN HET ORANGE BABIES BALL

Zaterdagavond 5 november heeft de spectaculaire 10de editie van het Orange Babies Ball plaatsgevonden in The Harbour Club Amsterdam. Orange Babies zet zich al ruim 17 jaar in voor moeders en kinderen met HIV in Afrika en doet dit onder de slogan Creative in beating HIV. Fashion en creativiteit staan centraal bij de stichting. Dit was gedurende de avond duidelijk zichtbaar met een bombastische modeshow van Bas Kosters, een surprise act van Ali B en unieke veilingitems. 
 

€359.250,- ingezameld voor Orange Babies!

De avond werd gehost door Orange Babies ambassadrices Caroline Tensen en Fiona Hering. Er werd stilgestaan bij het bijzondere werk dat in de bestaansjaren is verricht en met veel enthousiasme getoast op het leven. Onder bezielende leiding van veilingmeester Sophie Bremers van veilinghuis Christie’s Amsterdam is het overweldigende bedrag van €359.250,- ingezameld voor Orange Babies!


Photocredits: Team Peter Stigter

Bombastische modeshow door Bas Kosters
Fashion is creativiteit en dat zit in het DNA van Orange Babies. Het fashionmoment van de avond was de unieke en bombastische modeshow verzorgd door Nederlandse topdesigner Bas Kosters. Hij toonde deze avond unieke stukken uit zijn collecties. Kleurrijk, vrolijk en over the top, zoals we van Bas Kosters gewend zijn. De styling van de show werd verzorgd door House of Orange en M.A.C. Cosmetics, met wie Orange Babies een warme band heeft. 
 
 
 ​Photocredits: Team Peter Stigter 


 ​Photocredits: Sanne Romeijn

Unieke items onder de hamer
Na de show van Bas Kosters leidden Fiona Hering en Caroline Tensen de veiling in waar unieke items onder de hamer gegaan zijn. Een reis naar Ibiza waar je als VIP danst tijdens de show van DJ Hardwell, tickets voor de show van Tommy Hilfiger tijdens New York Fashion Week, een intiem huiskamerconcert van niemand minder dan Douwe Bob en nog vele andere bijzondere items maakten dat de spanning hoog opliep. Tijdens de veiling kreeg Ali B iedereen het podium op door zijn surprise act samen met Brownie Dutch. 
 

Photocredits: Team Peter Stigter
Een gezonde start in het leven
Het geweldige resultaat van €359.250,-  werd op spectaculaire wijze bekend werd gemaakt en gevierd. De cheque werd door ambassadrices Caroline Tensen en Fiona Hering overhandigd aan Orange Babies oprichters Baba Sylla, John Kattenberg, Stef Bakker en bestuurslid Michèle van Vugt. De avond werd afgesloten met een knallende afterparty en een surprise optreden van Anita Meijer.
 

​Photocredits: Sanne Romeijn

De volledige opbrengst van het Ball komt ten goede aan Orange Babies en is zeer belangrijk voor de continuïteit van de projecten in Zuid-Afrika, Namibië & Zambia. Met de opbrengst ontvangen veel moeders een onbetaalbaar cadeau: een gezonde start in het leven van hun baby.

Bekijk de foto's van het Orange Babies Ball.

Fotografie Credits: Team Peter Stigter | Sanne Romeijn | Eyereen Photography