Orange Babies steunen is a piece of cake bij SPAR Supermarkt

Onlangs heeft SPAR een cheque overhandigd van € 5.000 aan stichting Orange Babies naar aanleiding van de actie: ‘Dinner of Hope’. Veel klanten droegen enthousiast bij aan het goede doel van Orange Babies en organiseerden een diner voor vrienden of familie. De opbrengst daarvan kwam ten gunste van het goede doel. SPAR bouwt de samenwerking met Orange Babies de komende tijd verder uit. Door vanaf 2 juni bij SPAR een carrot cake kopen, steunen klanten Orange Babies. SPAR doneert namelijk per verkochte carrot cake € 0,10 aan Orange Babies. 
 

Alle beetjes helpen

“We hopen natuurlijk dat onze klanten massaal aan de carrot cakes gaan, zodat we nogmaals een mooie donatie kunnen realiseren voor Orange Babies.” vertelt Marielle Witjes, Marketingmanager van SPAR enthousiast. “Naast het feit dat die cakes gewoon heerlijk zijn, gaat het om de aandacht voor het goede doel en uiteraard helpen daarbij alle kleine beetjes. Dus een sympathieke actie als deze past hier goed bij.” SPAR is inmiddels een duurzame samenwerking aangegaan met Orange Babies, dat ook zeer content is met de aandacht van de buurtsupermarkten.
 

Stichting Orange Babies

Orange Babies helpt zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika door bijvoorbeeld voorlichting, medische hulp, de bouw van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen. Met een kleine bijdrage redt u al een baby. U kunt nu ongemerkt bijdragen door een heerlijke carrot cake te kopen.


Meer informatie over deze actie zijn te vinden op www.spar.nl/orangecarrot