Ren de Dam tot Dam voor Orange Babies en red een baby!

Op zondag 18 september 2016 lopen 50.000 hardlopers ruim 16 kilometer tijdens de 32e editie van de Dam tot Damloop. Heb jij achter het net gevist en geen startbewijs?

Geen paniek! Orange Babies heeft nog enkele startbewijzen en wij verwelkomen je graag in het Orange Babies Team. Zo ren je niet alleen voor jezelf, maar zet je je ook in voor de moeders & baby’s van de Orange Babies projecten.Beperkt aantal kaarten beschikbaar! 

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus schrijf je snel in! Een startbewijs kost €50,- dit is inclusief een uniek Orange Babies hardloop t-shirt. Ook haal je minimaal €100,- aan sponsorgeld op, hiermee kan Orange Babies een baby hiv-vrij ter wereld laten komen.
 

Tips & Tricks

Natuurlijk helpen we je met handige tips & tricks, zodat het jou lukt om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Daarbij kun je nu ook gebruikmaken van het handige actieplatform waarop jouw sponsors je kunnen volgen via een blog en foto’s. 
 

Enthousiast? Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar charlotte@orangebabies.com.

 

Belangrijke informatie

1.    Er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij één van de gelukkigen met een startbewijs? Dan ontvang je een bevestiging per mail. Je hoeft je dan niet meer in te schrijven via de website van de Dam tot Dam. 
2.    Een startbewijs kost €50,-, dit is inclusief een uniek Orange Babies hardloop t-shirt. Na jouw aanmelding nemen wij contact op om de betaling in orde te maken. 
3.    Wij helpen je op weg met tips & tricks qua sponsoring. Ook bieden we leuke tools ter voorbereiding van de run, waaronder hardloopadvies en een clinic van een echte marathonloper!
4.    Uiterlijk 1 september maak je het sponsorgeld van minimaal €100,- over, waarna wij jou je startbewijs toesturen.
5.    Op 18 september schitter je in een mooi Orange Babies shirt en ren je jouw run! Natuurlijk staan wij aan de kant om je aan te moedigen en na afloop wachten wij je op voor een hapje en een drankje. We delen graag jouw Dam tot Dam experience en zeggen geen nee tegen een proost op jouw overwinning!
 

Vragen? 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar charlotte@orangebabies.com