Tour Zambia 2016 - Fiets met Orange Babies door Zambia (SOLD OUT)

Orange Babies organiseert jaarlijks een exclusieve fietstour. Dit jaar is de tour van 30 september t/m 9 oktober in Zambia. (SOLD OUT!)
 

Fietsen, wildlife, kamperen en genieten

In Zambia bezoekt u onze bijzondere projecten rondom Lusaka. Hierna fietsen wij van Lusaka richting Livingstone, waar we naar de wereldberoemde Victoria Falls gaan. Ook gaat u voor een Safari trip naar Chobe National Park in Botswana. 

Kortom, een once in a lifetime experience die u niet wilt missen! 
 

Projectbezoek Orange Babies

In Lusaka, Zambia bezoeken we 3 van onze bijzondere projecten. Een deel van deze projecten is erop gericht om baby's waarvan hun moeders geïnfecteerd zijn met hiv gezond ter wereld te brengen. Het andere deel richt zich op het ondersteunen van kinderen die geraakt zijn door het virus. Bijvoorbeeld omdat hun ouders zijn overleden aan het virus of te ziek zijn om voor ze te zorgen.

We bekijken niet alleen de projecten, maar steken ook een dag onze handen uit de mouwen!

SOLD OUT!

Belangrijke informatie 

  • Onder voorbehoud kunnen we al het volgende mededelen:
  • De vertrekdatum vanuit Nederland is 30 september en wij komen op 9 oktober 2016 weer thuis. 
  • Eind juni is er een bijeenkomst met fietsclinic onder begeleiding van een professional en krijgt u aansluitend informatie over de projecten die we gaan bezoeken.
  • Deelname aan de Fietstour bedraagt € 3.000,- met een minimaal sponsor bedrag van € 3.000,- Voor de sponsoring maken we na inschrijving een actiepagina aan op onze website en ondersteunen wij daar waar nodig bij het ophalen van fondsen.
  • Fietskleding wordt door ons verzorgd.Er kunnen maximaal 25 mensen aan de tour deelnemen.
 

Bekijk de sfeerimpressie van de de Capetown Tour 2015. 

Youtube video: Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.

 

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over de Fietstour 2016 of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via tourzambia@orangebabies.com of 020-4222073