ORANGE BABIES X VOGUE VERRAST OP FOTOBEURS UNSEEN

Tijdens de afgelopen fotobeurs UNSEEN is stichting Orange Babies een samenwering aangegaan met Vogue Nederland. Veertien topmodefotografen uit binnen- en buitenland, die regelmatig voor het tijdschrift werken, schonken een beeld. De geweldige opbrengst van maar liefst €20.000,- kwam geheel ten goede aan onze projecten van de stichting in Zuid-Afrika, Zambia en Namibië. 
 
Met ons credo ‘creative in beating hiv’, is 25 jaar geleden opgericht door drie heren uit de mode- en designbusiness. Vorig jaar werkten het we al samen met het tijdschrift voor een verkooptentoonstelling op Wereld Aids Dag in de Posthoornkerk met werk van kunstfotograaf Bastiaan Woudt, die geheel belangeloos de projecten van de stichting in Zambia fotografeerde. Binnenkort zijn die beelden ook te zien op Woudts tentoonstelling ‘Champions’ in de Bildhalle galerie. Waar ook het gelijknamige boek wordt gelanceerd, een fotografische ode aan veerkracht en hoop.

Wij zijn enorm dankbaar voor deze mooie samenwerking met Vogue Nederland en Unseen, en uiteraard ontzettend veel dank aan alle fotografen die een beeld hebben geschonken; Paul Bellaart, Kate Bellm, Lemmie van den Berg, Hans van Brakel, Liselore Chevalier, Marc de Groot, Casper Matthijs van der Linden, Anne Menke, Kay Nambiar, Bart Oomes, Walter Pierre, Andy Tan, Philippe Vogelenzang, Jouke Bos en Anouk Griffioen. Tot slot willen wij ook in het bijzonder onze trouwe sponsor Boschendal en Pols Potten, Fotolab.nl en Jollijst.nl bedanken voor het mede mogelijk maken van dit evenement.