ORANGE BABIES SPECIAL FRIENDS - SHERRY DYANNE

“Als voormalig wiskunde docent en onderzoeker houd ik ervan om vanuit de kern op een gestructureerde wijze aan een probleemoplossing te werken. De aanpak waarbij de kans op besmetting van het (ongeboren) kind zo laag mogelijk wordt gemaakt, is voor mij een voorbeeld van een ‘duurzame’ benadering. Een aanpak met blijvend effect. Alleen dan zijn mensen écht geholpen. Daarbij heeft Orange Babies oog voor levensvaardigheden die ik als moeder ook heel belangrijk vind. Ieder kind verdient een kansrijke toekomst, ongeacht waar het wiegje staat.

Goede voorlichting en goed onderwijs is van onschatbare waarde. Om goed te kunnen leren, is gezonde voeding en ‘peace of mind’ nodig. Al deze aspecten herken ik in de aanpak van Orange Babies: een duidelijke focus met heldere doelen en een heldere strategie.

De betrokkenheid die ik ervaar vanuit Orange Babies voor het welzijn van de kinderen en de moeders, raakt mij. Als artiest probeer ik altijd te zingen vanuit liefde en menselijkheid met het doel te verbinden. Ik ervaar liefde en verbinding in de manier van werken door Orange Babies. Het voelt fijn om bij te mogen dragen aan mensen die zich doorlopend en duurzaam bekommeren om het welzijn van anderen en daarbij de liefde en verbinding niet uit het oog verliezen.

Daarom draag ik Orange Babies een warm hart toe.”