Orange Babies fietstours!

Al sinds 2011 stapt Orange Babies met een enthousiaste en gepassioneerde groep op de fiets en trotseren ze het Sub-Sahara Afrikaanse landschap in een van de projectlanden. Door vele deelnemers wordt het omschreven als een 'life-changing' experience waarbij je on & off road door de natuur kilometers aflegd voor het goede doel en je direct met eigen ogen ziet wat voor impact jouw steun teweegbrengt. Je bezoekt de projecten, ontmoet de hartstochtelijke collega's en bovenal maak je kennis met kinderen met indrukwekkende maar soms schrijnende verhalen. Naast dat je onderweg prachtige landschappen aanschouwt, overnacht je ook nog eens om de meest uitzonderlijke plekken.

De Grand Tour is een tour voor alle leeftijden en betreft meestal een groep tussen de 20 en 30 personen. Hiernaast organiseren we sinds een aantal jaar ook de Millennial Tour waarbij we, zoals de naam al impliceert, met een groep mensen in de leeftijdsgroep 20-35 jaar op stap gaan. Deze tour richt zich iets meer om het uit je comfortzone van de snelle Nederlandse samenleving stappen om je ogen te openen voor een heel andere wereld. 

Heb jij ook interesse om met ons dit bijzondere avontuur te beleven? Schroom niet en mail ons!

 

"Vol indrukken en enthousiasme keerde onze collega Rob in november terug van zijn indrukwekkende reis. Prachtig om je medewerker deze once-in-a-lifetime experience te kunnen bieden en mee te helpen de wereld een stukje beter te maken. Dit jaar geven we weer een collega deze unieke kans."

- Petra Uylen-van Pelt,
Directeur Grip Accountants en Adviseurs N.V.