| SOLD OUT | Tour Zambia 2023

De ervaring van je leven
Tien dagen lang dwars door de adembenemende natuur van Zambia fietsen. Slapen op de meest uitzonderlijke plekken. Projecten bezoeken, waar je anders nooit zult komen. Kennismaken met onze fantastische lokale projectleiders. En natuurlijk met de moeders, kinderen en adolescenten, die we een betere toekomst geven. Samen plezier maken, lachen en verhalen delen.  Met eigen ogen zien wat voor impact we maken.
 

Youtube video: Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.


Van 14 april t/m 23 april 2023* reis je met een groep van 20 tot 30 gepassioneerde deelnemers af naar Zambia, uiteraard onder professionele begeleiding. In een uitdagende fietstocht bezoek je de projecten waar Orange Babies zich inzet. Je zult zien hoe belangrijk onderwijs, voedzame maaltijden en psychologische zorg is voor kinderen en adolescenten die leven met de hiv-problematiek. Onze bijzondere collega’s nemen je mee in de indrukwekkende en soms schrijnende verhalen. En uiteraard blijft het niet bij kijken, maar ga je daadwerkelijk helpen op de projecten.
 

Fiets mee voor een betere toekomst alle kinderen en jongeren die jij op deze tour gaat ontmoeten!

 

Kosten & Data Tour Zambia
Vrijdag 14 april t/m zondag 23 april*

De deelnamekosten bedragen € 2.750,- excl. vlucht. Daarin zitten je verblijfkosten, transfers, activiteiten, maaltijden, fietshuur, fietstenue, projectshirt en een fotoboek als herinnering. De reissom is excl. vlucht, deze kun je zelf boeken. Na je inschrijving nemen we contact met je op om vluchttijden af te stemmen. 

Het doel van deze fietstour is het inzamelen van geld voor onze Orange Babies projecten. Iedere deelnemer wordt gevraagd minimaal €3.500,- aan sponsorbijdrage op te halen uit diens netwerk. Deze kun je tot 30 juni 2023 inzamelen. Dit fondsenwervende element maakt de reis erg bijzonder, omdat je met eigen ogen kunt zien wat jouw sponsorbijdrage voor impact heeft in de levens van de kinderen in de Orange Babies projecten. 

Schrijf je in samen met een vriend(in), partner, familielid of kom alleen. Alleen zal je niet blijven want uit de afgelopen Tours is gebleken dat er een band voor het leven ontstaat door het delen van deze unieke ervaring.

 

TOUR ZAMBIA 2023 IS VOL - HOU DE WEBSITE EN SOCIALS IN DE GATEN VOOR INFORMATIE OVER TOUR 2023 NAJAAR


Meer informatie: meghan@orangebabies.com

*Data zijn onder voorbehoud.