Orange Babies Heuveltour

In het weekend van 22 t/m 24 oktober organiseren we een fantastische fietstocht door het mooie Limburg. Een sportieve uitdaging met een bourgondisch randje. Op deze tour leggen we ongeveer 150km af in drie dagen en zien we prachtige bossen met kabbelende beekjes. Overdag trappen we erop los, 's avonds vertoeven we in een prachtig kasteel. Bij dit toffe Orange Babies event geniet je van verrukkelijke maaltijden, gezellige avonden en 'spannende' sightseeing. 

Deelname kosten: 
De deelname kosten voor dit evenement betreft €625 en bevat 2 overnachtingen op nader te bepalen locaties incl. ontbijt, driemaal een lunch op een leuke afwisselende locatie en tweemaal een 3-gangen diner.
*Voor deze tour wordt verwacht dat je je eigen fiets en fietskleding meeneemt. Het is mogelijk om op locatie zelf een (e-)bike te huren.
 
Sponsorbijdrage
Voor deze tour vragen we jou om een sponsorbijdrage van €750,- ten gunste van de Orange Babies projecten. Met het beëindigen van onze fietstour door Namibië, is deze steun hard nodig.

Covid-19
Aangezien we tot op heden ook in Nederland nog rekening moeten houden met de pandemie, vragen we een vaccinatiebewijs óf negatieve pcr-test binnen 48 uur. Ook zijn wij voorzien van zelftesten voor wanneer iemand gedurende het weekend Covid-19 gerelateerde klachten ervaart.  

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus schrijf je snel hier in!