Veiling Kelly Clarkson jurk voor Orange Babies - Opbrengst €3500,-!


In ons streven naar een hiv-vrije generatie en het zoveel mogelijk beperken van de verspreiding van hiv, worden we ondersteund door onze loyale ambassadeurs, waaronder Henk Schiffmacher. Deze bekende tattoo-artiest is Orange Babies al jaren trouw en wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn onvoorwaardelijke steun.

Orange Babies en onze projecten in zuidelijk Afrika hebben enorm geleden onder de huidige pandemie en de gevolgen zijn vandaag de dag nog steeds desastreus. Onze projectlanden zitten momenteel weer in lockdown vanwege de besmettelijke deltavariant, waardoor een groot deel van onze projecten (scholen, medische klinieken en weeshuizen) gesloten zijn. Veel kinderen zijn voor voedzame maaltijden afhankelijk van de projecten van Orange Babies en gaan daarom regelmatig met een lege maag naar bed wanneer zij deze niet in de projecten kunnen ontvangen. Hiv-medicijnen werken vaak niet goed op een lege maag en verliezen hierdoor hun effect. Voedsel is daarom een ​​belangrijk element in de strijd tegen hiv. Onze collega's in de projecten werken heel hard om ervoor te zorgen dat ze hongersnood kunnen vermijden door middel van take-away maaltijden of voedselpakketten.

Wegens deze schrijnende situatie hebben Henk en zijn vrouw Louise besloten ons een bijzonder item te schenken, dat we kunnen veilen. De volledige opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar onze projecten. Dit item is een gesigneerde jurk van Kelly Clarkson, die ze onder meer droeg in Behind These Hazel Eyes.