ORANGE BABIES GOES TO BERLIN!

Op 25 september kun jij meedoen aan de vetste marathon van Berlijn, op skates! 
Ontdek Berlijn op een bijzonder manier en skeeler langs de Groẞe Tiergarten, door Kreuzberg en eindig bij de Branderburger Tor! Ga jij de strijd aan om 42 km op de skates te trotseren? Door mee te doen aan dit avontuur, steun jij onze projecten. Orange Babies strijdt al meer dan 20 jaar tegen de (in)directe gevolgen van hiv. Wij werken samen met lokale programma's in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika, waar de hiv-besmettingsgraad nog verschrikkelijk hoog is en hulp niet grootschalig voorhanden. Met de Orange Babies projecten ondersteunen wij kwetsbare- en weeskinderen om hen een eerlijke kans in de wereld te bieden. Deze hulp leveren we door support van onzefantastische sponsors en door het organiseren van fondsenwervende evenementen zoals deze sportieve uitdaging. Jij sport en zorgt hiermee ervoor dat ook de kinderen in onze projecten kunnen sporten! Op deze manier maak jij een waardevol verschil in de levens van deze kids.


BMW BERLIN-MARATHON FACTS
  • Het event is op 24-09 t/m 26-09, waarvan de Inline Skate Marathon op zaterdag 25 september plaats vindt.
  • De deelnemerskosten zijn €500,-. Dit is inclusief inschrijving voor de Inline Skate Marathon, toegang tot de marathon-expo en twee overnachtingen in het IBIS Berlin Kurfurstendamm incl. ontbijt.
  • Daarnaast vragen wij om een minimale sponsorbijdrage van €1.250 ten gunste van de Orange Babies projecten, hiermee maken wij écht het verschil.
  • Een leuke goodie bag voorafgaand aan het event. 
Aangezien Berlijn goed te bereiken is per auto, trein of vliegtuig, is dit niet inbegrepen. 

Covid-19
Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom Covid-19 in zowel Nederland als Duitsland nauw in de gaten. Ook hebben we uitvoerig contact met de organisator van dit evenement om goed op te hoogte te blijven van eventuele veranderingen.

SCHRIJF JE HIER IN! 

Voor meer informatie of vragen, mail naar: events@orangebabies.com!