Elfstedentour 2020

Ben je klaar voor de tocht der tochten!
In oktober gaan we naar het noorden van ons eigen mooie Nederland en fietsen de legendarische Elfstedentocht in het prachtige Friesland! Iedere dag stappen we op de fiets om gemiddeld +/- 60 km per dag af te leggen en tussentijds te genieten van deze elf pareltjes.

We fietsen met de klok mee en tussen de steden door zal het afwisselende landschap met veel water, prachtige vergezichten, ruimte en frisse lucht je blijven verbazen. We overnachten op verschillende plekken langs de elf steden, welke dit zijn is nog een verrassing!


Wanneer?

Deze fietstour vindt plaats van donderdag 8 oktober tot en met zondag 11 oktober 2020*.
*Deze tour kan alleen doorgaan onder voorbehoud van de dan geldende Covid-19 maatregelen


Het doel van deze reis?

Als eerste de sportieve uitdaging op de pedalen, heerlijk genieten van het prachtige Friese landschap, Afrika een stukje dichterbij brengen en je onderdompelen in de projecten van Orange Babies en het samen héél erg gezellig hebben! Tevens hebben we jouw inzet keihard nodig om de moeders en kinderen van onze projecten te kunnen blijven ondersteunen.


Wat zijn de kosten?

De deelnamekosten bedragen € 850,- (incl.9% btw). Daarnaast zorg je voor minimaal € 1950,- aan sponsorgeld (bv. 195 Tikkie’s van € 10,-) dat direct naar de Orange Babies projecten gaat. Natuurlijk inspireren en ondersteunen wij je om dit bedrag bij elkaar te halen!


Wat zit inbegrepen in de deelnamekosten:

  • 3 overnachtingen op gezellige plekken;
  • Ontbijt, lunch en diner;
  • Fietskleding.

Niet inbegrepen bij de reis:

  • (alcoholische) dranken middagborrel;
  • Fiets;
  • Verzekering;
  • Extra activiteiten.

Meedoen?

Er zijn 25 plekken beschikbaar en VOL=VOL! Schrijf je in via deze link.

Heb je vragen, mail ons gerust op; tour@orangebabies.com of bel 020 – 422 20 73.

It giet oan!