Jill Schirnhofer nieuwe ambassadeur van Orange Babies!

Orange Babies verwelkomt illustratrice en tv- en online persoonlijkheid Jill Schirnhofer als nieuwe ambassadeur. Na Caroline Tensen, Fiona Hering, Herman den Blijker, Henk Schiffmachter, Natasja Froger, Jeroen van Koningsbrugge, Martijn Koning en Ward Stegerhoek nu ook aan Jill de eervolle taak om aandacht te vragen voor de hiv-problematiek in Afrika.
 
De nieuwe ambassadeur van Orange Babies is een multitalent. Jill heeft haar eigen televisieprogramma, en verder komt haar veelzijdigheid naar voren in haar teken- knutsel, bak- en kleurboeken, schrijft en illustreert zij jeugdromans, heeft zij haar eigen productlijn met DIY-party- en schoolproducten en acteert zij in films en series. Met haar merk ‘JillRocket’ inspireert zij tieners/young adults in de wereld van beauty en fashion.
 
De ambassadeurs
De ambassadeurs van Orange Babies stellen geheel belangeloos hun talent, bereik en netwerk beschikbaar om de doelstelling van de stichting te verwezenlijken. Met een oranje hart vertegenwoordigen zij Orange Babies bij nationale en internationale bijeenkomsten. De ambassadeurs zorgen ervoor dat de aidsproblematiek en het goede werk van Orange Babies continue aandacht krijgt en mede hierdoor de bewustwording blijft groeien. Samen strijden ze tegen de oorzaken én gevolgen van hiv.

Orange Babies laat zien dat de wereld wél te veranderen is, en ik ben trots onderdeel te mogen zijn van deze belangrijke missie'. 'Creativiteit ken geen grenzen: so let’s beat HIV'

Orange Babies is enorm trots op Jill als nieuwe ambassadeur, die de boodschap “Creative in Beating HIV” niet alleen verspreid maar ook verwezenlijkt.