Geert-Jan Kleijweg toegetreden tot Raad van Toezicht

Per 1 maart mogen wij Geert-Jan Kleijweg als nieuw lid van de Raad van Toezicht verwelkomen. In zijn dagelijkse leven is Geert-Jan private banker bij InsingerGilissen. Met deze benoeming bestaat de Raad van Toezicht van Orange Babies uit: Astrid Ton, Anton Sandler, Esther Nederlof, Bregtje Lemkes en Geert-Jan Kleijweg.

Geert-Jan: "Ik heb deze keuze gemaakt, omdat ik heel graag een positieve bijdrage wil leveren aan kinderen in de wereld! Ik heb zelf 2 kinderen (van 17 en 13) die in goede gezondheid en vrijheid kunnen en mogen opgroeien. In het verleden heb ik veel voor de klas gestaan om kinderen te leren hoe ze financieel zelfredzaam kunnen worden en blijven. Daarnaast heb ik veel kinderen positief gecoacht en getraind in de voetbalsport. Dat was veelal in mijn ‘eigen’ omgeving en binnen mijn comfortzone. Nu is het op mijn 46e ook tijd om dat in een breder perspectief te doen. Met mijn kennis, creativiteit en netwerk probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld en in het bijzonder aan Orange Babies.

Ik hoop met mijn bijdrage de komende jaren Orange Babies met dit mooie team (nog) meer op de kaart te zetten waardoor er nog meer kinderen en moeders in kwetsbare Afrikaanse gemeenschappen hulp kunnen krijgen en een eerlijke kans op een toekomst.
Inmiddels heb ik met veel plezier het enthousiasme en de passie gezien van de oprichter(s), de medewerkers op kantoor, de ambassadeurs en de leden van de Raad van Toezicht en iedereen die Orange Babies een warm hart toedraagt. Daarnaast heb ik een aantal donateurs mogen ontmoeten en voel me trots dat ik met al deze mensen mag bouwen aan Orange Babies! 

Ik ontmoet u graag bij één van de projecten of bijeenkomsten."