De Kids 4 Kids Challenge – de leukste sportdag voor het goede doel!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud wil jij je graag inzetten voor het goede doel en tegelijkertijd een supergave dag beleven? Meld je dan snel aan voor de Kids 4 Kids Challenge!

De Kids 4 Kids Challenge staat volledig in het teken van samen sporten en spelen, waarbij we samen zo veel mogelijk geld proberen op te halen voor hiv-bestrijding in zuidelijk Afrika. Het event vindt plaats in de thuisbasis van voetbalclub Willem II. Op deze dag worden een heleboel leuke spellen gespeeld waarbij je snelheid, behendigheid en concentratie op de proef worden gesteld. Daarnaast zijn er verschillende workshops te volgen en kun je ook je favoriete Willem II speler ontmoeten! Aan het einde van de dag vindt het grote eindspel plaats, waar de spelwinnaars het tegen elkaar opnemen en strijden om de hoofdprijzen.
 
Wanneer?
De Kids 4 Kids Challenge vindt plaats op woensdag 29 april 2020.

Waar?
Het Willem II Stadion in Tilburg.
 
Wat kost het?
De inschrijfkosten bedragen €10,-. Daarnaast vragen we alle kinderen om minimaal €25,- in te zamelen aan sponsorgeld, deze kosten gaan geheel naar de projecten van Orange Babies. Wanneer je je inschrijft voor de challenge krijg je een eigen donatiepagina die je vervolgens kan delen via social media, zo kunnen je familie en vriendjes gemakkelijk een donatie doen!

Klik hier voor meer info.