Tour South Africa 2023

De reis van je leven
Tour South Africa is een tè gekke fietstour dwars door de indrukwekkende natuur van Zuid-Afrika. Van 10 t/m 19 november* reizen we met een groep van 20-30 gepassioneerde deelnemers af naar Zuid-Afrika. De tour start in het bruisende Johannesburg en gaat richting Limpopo in het noorden van Zuid-Afrika. Alles onder professionele begeleiding, uiteraard wordt de veiligheid van de groep nauwlettend in de gaten gehouden. Onderweg overnachten we op de meest bijzondere plekken. We slapen in lodges maar onder de adembenemende sterrenhemel. Samen kamperen draagt bij aan een fantastisch groepsgevoel! Ook ondernemen we avontuurlijke excursies. Uiteraard zal een safari niet ontbreken en wie weet spot jij wel de Big Five! 

We bezoeken de projecten en maken kennis met onze fantastische lokale projectleiders. We luisteren naar de verhalen van de kinderen, jongeren en moeders en leren elkaar kennen. Ook maken we plezier, samen dansen, zingen en lachen. Met eigen ogen zien wat voor impact Orange Babies maakt in Zuid-Afrika. Je zult zien hoe belangrijk onderwijs, voedzame maaltijden en psychologische zorg is voor kinderen en jongeren die leven met de hiv-problematiek. Onze bijzondere collega’s nemen je mee in de indrukwekkende en soms schrijnende verhalen. En uiteraard blijft het niet bij kijken, maar ga je daadwerkelijk helpen op de projecten. Ieder jaar zijn de kinderen, jongeren en moeders op onze projecten vervuld van dankbaarheid en warmte wanneer we hen bezoeken. 

Fiets mee en maak het verschil 

 

Youtube video: Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.


Kosten & data Tour South Africa
Vrijdag 10 november t/m zondag 19 november*

De deelnamekosten bedragen € 2.850,- excl. vlucht. Daarin zitten je verblijfkosten, transfers, binnenlandse vlucht, activiteiten, maaltijden, fietshuur, fietstenue, projectshirt en een fotoboek als herinnering. De reissom is excl. vlucht, deze kun je zelf boeken. Na je inschrijving nemen we contact met je op om vluchttijden af te stemmen. Aansluitend aan deze reis bieden we optioneel een één of twee daagse trip Kaapstad aan, om ook daar ons project te bezoeken. Kosten en details over deze aansluitende trip worden later bekendgemaakt. 

Het doel van deze fietstour is het inzamelen van geld voor onze Orange Babies projecten. Iedere deelnemer wordt gevraagd minimaal €3.500,- aan sponsorbijdrage op te halen uit diens netwerk. Deze kun je tot 31 december 2023 inzamelen. Dit fondsenwervende element maakt de reis erg bijzonder, omdat je met eigen ogen kunt zien wat jouw sponsorbijdrage voor impact heeft in de levens van de kinderen en jongeren in de Orange Babies projecten. Schrijf je in samen met een vriend(in), partner, familielid of kom alleen. Alleen zal je niet blijven want uit de afgelopen Tours is gebleken dat er een band voor het leven ontstaat door het delen van deze unieke ervaring.
 
Meer informatie: meghan@orangebabies.com
*data zijn onder voorbehoud

SUPPORT EEN DEELNEMER
Rond de 25 deelnemers gaan in het najaar mee op avontuur naar Zuid-Afrika. Met deze sportieve uitdaging zullen zij alles op alles zetten om te strijden voor een hiv-vrije generatie. Wil je hen helpen? Ga dan naar hun persoonlijke
actiepagina en support deze kanjers!

Wil je meer informatie ontvangen? Klik hier.