Tour Cape Town Millennial

Tour Cape Town Millennial Edition is een tè gekke mountainbike tour door het bruisende Kaapstad en Westkaap. Het is allereerst een waanzinnige sportieve uitdaging! Je overnacht op bijzondere en adembenemende plekken, neemt deel aan avontuurlijke en beestachtige excursies en maakt kennis met onze Orange Babies helden bij de projecten. Met eigen ogen ga jij daar zien wat er met jouw opgehaalde geld gebeurd. En natuurlijk hoeveel impact je maakt voor de moeders en kinderen uit de Orange Babies projecten, een warmte en dankbaarheid die je daarvoor nog niet kende in je leven!

Ben jij tussen 21 en 35 jaar oud?
Orange Babies wil samen met jou meer mensen bewust maken van de ernst van de hiv-epidemie, die tot de dag van vandaag nog altijd zeer aanwezig is in zuidelijk Afrika. 

Wanneer?
We gaan een uitdagende fietstour aan ‘on and off road’ door het prachtige en levendige Kaapstad, de wijngebieden en de westkaap! 
De tour vindt plaats van 6 t/m 14 november 2021.
De Tour Cape Town Millennial kan alleen doorgaan bij een voldoende aantal deelnemers

Covid-19
Vanzelfsprekend zijn de bovenstaande data onder voorbehoud omdat de vluchtschema’s nog niet bekend zijn. We houden alle ontwikkelingen nauwgezet in de gaten, zowel hier als in Zuid-Afrika. Uiteraard zijn wij i.v.m. Covid-19 coulant als het gaat om eventuele afzeggingen. 

Wat kost het?
De reiskosten zijn € 2.750,-, dit is inclusief tickets, accommodatie, eten en drinken. Daarnaast vragen wij jou om een minimale sponsorbijdrage van € 2.750,- ten gunste van de projecten van Orange Babies.

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat hier je e-mailadres achter.

Youtube video: Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.