New collab! Orange Babies X SGTW

Het prachtige modemerk SoGoodToWear heeft een aantal producten ontworpen en geproduceerd onder een speciaal Orange Babies-label, ter gelegenheid van ons 20-jarige bestaan! De truien, sjaals en mutsen zijn gemaakt van een diervriendelijke cashmerenblend en fairtrade geproduceerd in Nepal. Een oranje label met een foto van een kind uit een project, geschoten door fotograaf Adrian Kuipers, geeft een echte Orange Babies touch aan deze limited edition collectie.

SoGoodToWear is een not-for-the-profit cooperatie van Nederlandse en Nepalese ondernemers met als doel de leefomstandigheden te verbeteren in de door aardbeving getroffen Nepalese provincie Ghorka. Ze heeft tot doel modieuze essentials te combineren met duurzaamheid en fair trade. Ze beschikken in Nepal over hun eigen spinateliers en een boerderij waarin een nieuw geitenras wordt gefokt om de cashmere industrie terug te brengen in Nepal.


PRE-ORDER

Vanaf Wereld Aids Dag op 1 december tot aan Valentijnsdag zijn de items te koop in een select aantal winkels en de webshop van SoGoodToWear, maar je kunt de truien, mutsen en sjaals nu al pre-orderen! De gehele opbrengst gaat naar Orange Babies.

Daarnaast gaat vanaf nu maar liefst 20% van alle overige items die in de webshop van SoGoodToWear worden gekocht met de code ORANGEBABIES20, naar Orange Babies! 

Voor onze kinderen in Zambia biedt kleding hen namelijk een kans op een toekomst. Zonder schooluniform mogen zij niet deel nemen aan het onderwijs. Educatie is belangrijk, met jouw koop kunnen wij deze kinderen voorzien van een uniform, schoolgeld en voeding. Al deze kinderen zijn direct of indirect slachtoffer van de hiv-epidemie.