We are Orange Babies

Fotograaf Adrian Kuipers reist al 10 jaar lang naar onze projecten in Afrika om daar beelden te schieten van de mensen en het leven in de projecten. Onder andere met de verkoop van de foto's, heeft hij inmiddels al € 125.000 voor Orange Babies opgehaald. Zijn vaste doel is om dit in de komende 2 jaar te verdubbelen om zodoende nog meer kinderen een eerlijke start in hun leven te geven. 

We Are Orange Babies is het levenswerk van Adrian. Onlangs is zijn prachtige koffietafelboek uitgekomen met de meest indrukwekkende foto's van Adrian én zelfgecomponeerde muziek, poëzie en film.

Het boek kun je hier kopen. De opbrengst gaat naar Orange Babies.


Exposities en voorstellingen

Naast de verkoop van zijn foto's en het fotobroek, geeft hij de aankomende twee jaar exposities en voorstellingen met als doel zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van de meer dan 500.000 kinderen die, dankzij de steun van mensen zoals jij, via onze stichting een toekomst hebben gekregen. Dit doet hij in een adnerhalf uur durende voorstelling waarin hij fotografie, verhaal, poezie, film en eigen gecomponeerde muziek combineert.

We Are Orange Babies – Bergen Kunst 10-Daagse
Exhibition Date: 17 – 28 October 2019
Opening Diner: 16 October 2019
Location: Wonder’s Eten & Drinken Bergen
More info and tickets: www.WondersEtenEnDrinken.nl

We Are Orange Babies – Valentines evening – The love for each other
Kunstfort in Vijfhuizen – 14-02-2020
More info and tickets: Will follow


In deze korte documentaire vertelt Adrian over zijn motivatie en zijn ervaringen.

Youtube video: Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.