Culinair genieten voor Orange Babies

Orange Babies staat dit jaar voor de derde keer op hét culinaire festival Taste of Amsterdam in het Amstelpark. Van 31 mei t/m 2 juni staat naast onze eigen Boschendal wijnbar, de foodtruck van Streetfood Unlimited met gerechten uit de landen waar wij actief zijn: Zuid-Afrika, Zambia en Namibië.

De bar wordt bemand door een aantal van onze ambassadeurs, vrijwilligers en ons eigen team. Caroline Tensen en Martijn Koning zijn aanwezig en vertellen je graag over de verschillende activiteiten van Orange Babies. De opbrengsten van dit weekend gaan volledig naar onze moeders en kinderen in Afrika.

 

Voor de fijnproevers - reserveer een plek in het NEFF Chef's Table restaurant!


Speciaal voor Orange Babies stelt executive chef Schilo van Coevorden, van restaurant Taiko in het Conservatoriumhotel, op vrijdag 31 mei van
14.00 – 15.00 uur
, een 3-gangen omakase (verrassing) lunch menu samen in het Taste of Amsterdam ‘NEFF Chef's Table’ restaurant. Caroline Tensen assisteert chef Schilo bij de bediening.

Zittend rondom de keuken van dit pop-up restaurant, kunnen fijnproevers genieten van een culinaire ervaring van Chef Schilo en zijn team. Boschendal stelt een speciaal wijnarrangement samen.

De NEFF Chef's Table telt slechts 30 plaatsen, dus wees er snel bij!

 

Een 3-gangenmenu inclusief wijnarrangement én toegang tot het festival kost € 125,- p.p. (excl. BTW). De gehele opbrengst gaat naar Orange Babies.
Reserveren? Stuur een mail naar Shairoz via projects@orangebabies.com