Wereld Aids Dag - een terugblik

Afgelopen zaterdag op Wereld Aids Dag werd wereldwijd aandacht gevraagd voor de strijd tegen hiv en aids. Ook Orange Babies stond stil bij deze dag. We blikken kort terug.
 

Everyday is World AIds Day

Ambassadeurs en make-up artists stonden op 30 november achter de kassa in de M.A.C counter in Hudson's Bay Amsterdam om zoveel mogelijk VIVA
Glam lipsticks te verkopen. M.A.C Cosmetics doneert al een aantal jaar met World Aids Day de gehele opbrengst aan Orange Babies en Dance4Life via het M.A.C Aids Funds (MAF). Brand Manager Benelux van M.A.C Cosmetics Pieter Hertecant overhandigde de cheque ter waarde van € 328.000 aan de ambassadeurs. Natasja Froger deed dit namens Orange Babies en Anika de Groot in naam van Dance4Life. Deze geweldige donatie geeft ons de mogelijkheid om onze projecten op succesvolle wijze voort te zetten. Naast de ambassadeurs hebben ook BN'ers en influencers zich vandaag in de winkel én online ingezet voor World Aids Day. Dit zijn onder andere Barbara Sloesen, Stijn Fransen, Martijn Koning, Mayday, Loes van Delft, Dominique Candido, Esmee Rudolf, Graziella Ferraro, Cato van Ee, Maureen Powel, Bas Kosters, The Fashion Composers en Joshua Walter. Bekijk hier de foto's!


Philips

Partner Philips wijdde op Wereld Aids Dag een post aan Orange Babies op hun Pregnancy+ Instagram pagina. Voor iedere like doneerde zij € 1,- aan Orange Babies en verdubbelde zij het bedrag!


Atheneaum boekhandel

Om extra aandacht te vragen voor Wereld AIds Dag, plaatste de Amsterdamse boekhandel Atheneaum verschillende Orange Babies postsers in hun etalage.


Wereld Aids Day in Zuid-Afrika

Ook in Zuid-Afrika zetten de make up artists van MAC Cosmetics zich in door de kinderen van het Mount Olive project te schminken. De oma's herdachten degenen uit de community die zijn overleden aan de gevolgen van aids.