Orange Babies

Onze missie


Orange Babies streeft naar een hiv-vrije generatie. Want alle kinderen, adolescenten en moeders die leven in hiv-problematiek hebben recht op een kansrijke toekomst. Met educatie, hiv-gezondheidszorg, voorlichting, voeding en psychologische ondersteuning bestrijden we de oorzaken en gevolgen van de hiv-epidemie
help mee

Houd mij op de hoogte

Actueel

Leuk nieuws!

Om ons jubileumjaar meteen met een knal te beginnen, kondigen we hierbij drie nieuwe, kersverse extra ambassadeurs aan. We zijn ontzettend trots op deze mooie aanwinsten aan onze Orange Family. 

Even voorstellen

           

Marjan Jonkman
Wie het Friese model ontmoet, is op slag verliefd op haar humor, outgoing persoonlijkheid en fantastische styling skills. Met haar spierwitte haren eā€¦
Lees verder
  1. Throwback naar Bastiaan Woudt X Orange Babies

  2. OPTICIENS SLAAN HANDEN INEEN VOOR ORANGE BABIES

  3. Bastiaan Woudt X Orange Babies

Stop de hiv-overdracht

Bedrag
Periode

De noodzaak

Elke 16 seconden wordt er een mens met hiv besmet.

Aantal hiv infecties sinds bezoek op deze website: 0

Orange Babies
Orange Babies

Commercials

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.

Friends

Orange Babies krijgt steun van acht enthousiaste ambassadeurs:
Caroline Tensen, Herman den Blijker, Natasja Froger, Martijn Koning, Jeroen van Koningsbrugge, Henk Schiffmacher, Ward Stegerhoek en Jill Schirnhofer.

Zij zetten zich belangeloos in om de doelstellingen van Orange Babies te behalen.

over HIV

Hiv is het virus wat aids veroorzaakt. Het virus kan worden doorgegeven bij het hebben van onveilige seks, maar kan ook overgedragen worden door bloed, van moeder op ongeboren kind of met borstvoeding. Het virus tast het afweersysteem aan wanneer het niet bestreden wordt met medicatie. Gelukkig is het hiv-virus met de juiste medicatie en leefstijl heel goed te behandelen. Gezonde maaltijden zijn hierbij ook cruciaal.

Op deze manier kan hiv zo goed worden onderdrukt dat het zelfs niet meer overdraagbaar is. In Afrika is alleen niet altijd toegang tot de juiste medische hulp, voorlichting of gezonde voeding. Dat is waar Orange Babies zich voor inzet.

Houd mij op de hoogte

Contact

Stichting Orange Babies

Czaar Peterstraat 155, 1018 PH Amsterdam

Tel. 020-4222073

info@orangebabies.com

ING 1105 Stichting Orange Babies

IBAN: NL96 INGB 0000 0011 05

BIC: INGBNL2A

ANBI: 21286