Elfstedentour 2023

De Elfstedentour is terug! Met een gezellige gepassioneerde groep deelnemers dwars door Friesland. In drie dagen tikken we alle Elf steden van de Elfstedentocht aan, maar dan per fiets!
 
Tijdens dit geheel verzorgde weekend is het enige wat jij hoeft te doen te fietsen, genieten van de Friese landschappen en de gezelligheid van de groep. Wij regelen de overnachtingen, maaltijden, drankjes en een feestelijke zaterdagavond.
 
Dit weekend is de ultieme kans om kennis te maken met de Orange Babies fietstocht, de unieke gezelligheid en sfeer van de fietstochten in Afrika, maar dan gewoon in eigen land.
Samen fietsen we dit weekend zo’n 200 KM voor het goede doel. We creëren een echt groepsgevoel. In het avondprogramma maak je kennis met de projecten en zult zien wat voor impact Orange Babies maakt op de jongeren, kinderen en moeders in Afrika die dagelijks lijden onder de hiv-problematiek.
 
Dus heb je zin om met een groep vrienden, je partner, buurvrouw, zoon/dochter, Afrika tour buddies of gewoon alleen een waanzinnig fietsweekend te beleven. Wacht niet langer en schrijf je in!
   
Data en Kosten
Van 29 september tot 1 oktober in Friesland. Deelnemers kosten bedragen €375,-. Daarvoor krijg je:
  • Elfstedenfietstour onder professionele begeleiding (circa 200km)
  • 2 x overnachting
  • Alle maaltijden incl. drankjes
  • Een professioneel Orange Babies fietspak
  • Avondprogramma en feest incl. dranken
  • Goodie bag 
Doe je met vrienden mee? Ga dan voor de groepsticket voor 4 personen en bespaar €50,- per persoon!
(De groepsticket geldt voor deelnemers t/m 35 jaar).
 
Van alle deelnemers vragen we een sponsorbijdrage van minimaal €950,- welke je verzamelt binnen je eigen netwerk. Deze bijdrage gaat geheel naar de projecten van Orange Babies. Uiteraard helpen we je graag met materiaal, tips en inspiratie om deze sponsorbijdrage bij elkaar te krijgen.
   
Alle deelnemers kunnen deelnemen op een eigen fiets, e-bikes zijn toegestaan! Liever een fiets huren? Daar kunnen we je additioneel altijd bij helpen.
 
Doe je mee aan de Elfstedentour en de Tour South Africa 2024? Dan mag je je sponsorbedrag van de Elfstedentour in mindering brengen op je sponsorbedrag van de Tour South Africa 2024.