Tour Zambia 2023

De ervaring van je leven
Tien dagen lang dwars door de adembenemende natuur van Zambia fietsen. Slapen op de meest uitzonderlijke plekken. Projecten bezoeken, waar je anders nooit zult komen. Kennismaken met onze fantastische lokale projectleiders. En natuurlijk met de moeders, kinderen en adolescenten, die we een betere toekomst geven. Samen plezier maken, lachen en verhalen delen.  Met eigen ogen zien wat voor impact we maken.
 

Youtube video: Accept the cookies to show this content.


Van 14 april t/m 23 april 2023* reis je met een groep van 20 tot 30 gepassioneerde deelnemers af naar Zambia, uiteraard onder professionele begeleiding. In een uitdagende fietstocht bezoek je de projecten waar Orange Babies zich inzet. Je zult zien hoe belangrijk onderwijs, voedzame maaltijden en psychologische zorg is voor kinderen en adolescenten die leven met de hiv-problematiek. Onze bijzondere collega’s nemen je mee in de indrukwekkende en soms schrijnende verhalen. En uiteraard blijft het niet bij kijken, maar ga je daadwerkelijk helpen op de projecten.
 

Fiets mee voor een betere toekomst van alle kinderen en jongeren die jij op deze tour gaat ontmoeten!


Kosten & Data Tour Zambia
Vrijdag 14 april t/m zondag 23 april*

De deelnamekosten bedragen € 3.750,-. Hierin zijn alle kosten inbegrepen (vluchten, overnachtingen, eten, drinken, fietsverhuur en activiteiten). Daarnaast zorg je voor minimaal € 3.500,- aan sponsorgeld dat direct gaat naar de projecten die jullie bezoeken en soortgelijke projecten in andere Orange Babies landen. Uiteraard kun je op ons rekenen voor tips en inspiratie om dit bedrag bij elkaar te halen.

Schrijf je in samen met een vriend(in), partner, familielid of kom alleen. Alleen zal je niet blijven want uit de afgelopen Tours is gebleken dat er een band voor het leven ontstaat door het delen van deze unieke ervaring.
Twijfel of vragen? Mail naar meghan@orangebabies.com

*Data zijn onder voorbehoud.