Grand Tour Namibia 2022

Unieke ervaring
Samen met een groep van zo'n 20 deelnemers fiets je door de prachtige natuur van Namibië met de tofste uitzichten. Je overnacht op de meest bijzondere plekken, werkt mee bij de projecten, neemt deel aan avontuurlijke excursies en maakt kennis met onze Orange Babies helden en bewoners. Met eigen ogen aanschouw je wat jouw effort voor impact maakt in de levens van de moeders en kinderen uit de projecten. Door Covid-19 hebben we al 2 jaar op rij de fietstour moeten cancelen. Hierdoor wordt de fietstour van 2022 heel erg bijzonder.

Wanneer?
Vrijdag 28 oktober t/m zondag 6 november 2022 - reserveer hier
Tussen vrijdag 28 oktober en zondag 6 november vindt de uitdagende 'on & off road' fietstour plaats! Van de adembenemende natuur van Namibië tot indrukwekkende verhalen in de projecten, in deze fietstour krijg je het allemaal. Je overnacht op de meest bijzondere plaatsen en spot misschien zelfs wel 'The Big Five'. In de projecten ontmoet je onze bijzondere collega's en de fantastische kinderen en zie jij met eigen ogen welke impact jouw sponsorgeld maakt. Het Nederlandse najaar betekent een heerlijk klimaat in Namibië. Perfect voor een sportieve uitdaging maar ook voor een zalig vakantiegevoel in de zon.

*Data zijn onder voorbehoud.

Kosten Tour Cape Namibia
De deelnamekosten bedragen € 3.500,-. Daarnaast zorg je voor minimaal € 3.500,- aan sponsorgeld dat direct naar de projecten gaat. Wij motiveren je en geven je inspiratie om dit bedrag bij elkaar te halen.