Grand Tour Namibia 2022

SOLD OUT

Grand Tour Namibia is een tè gekke mountainbike tour door de indrukwekkende natuur van Namibië en het bruisende Johannesburg. Het is allereerst een waanzinnige sportieve uitdaging! Je overnacht op bijzondere en adembenemende plekken, neemt deel aan avontuurlijke en beestachtige excursies en maakt kennis met onze Orange Babies helden bij de projecten. Met eigen ogen ga jij daar zien wat er met jouw opgehaalde geld gebeurd. En natuurlijk hoeveel impact je maakt voor de moeders en kinderen uit de Orange Babies projecten, een warmte en dankbaarheid die je daarvoor nog niet kende in je leven!

Orange Babies wil samen met jou meer mensen bewust maken van de ernst van de hiv-epidemie, die tot de dag van vandaag nog altijd zeer aanwezig is in zuidelijk Afrika. We gaan een uitdagende fietstour aan ‘on and off road’ door prachtige Namibische natuurgebieden en het levendige Johannesburg, uitgestrekte velden met flora en fauna! 

De tour vindt plaats van 28 t/m 6 november 2022. 

SUPPORT EEN DEELNEMER
De Grand Tour 2022 is inmiddels uitverkocht. Meer dan 25 deelnemers gaan in het najaar het avontuur aan in Namibië. Met deze sportieve uitdaging zullen zij alles op alles zetten om te strijden voor een hiv-vrije generatie. Wil je hen helpen? Ga dan naar hun persoonlijke
actiepagina en support deze kanjers!


Wil je ook een keer mee? 
Ga dan mee met onze Grand Tour in 2023! 

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat hier je e-mailadres achter.

Youtube video: Accept the cookies to show this content.