Orange Babies - Big Birthday Party

Op 25 januari 1999, dit jaar 20 jaar geleden, zag Stichting Orange Babies het levenslicht. Samen met onze partners en vrienden hebben we zoveel kunnen bereiken voor de moeders, kinderen en jongeren van de Orange Babies projecten. Reden voor een groots feest!

Op zaterdagavond 2 november pakken we uit in The Next Door (Harbour Club Amsterdam Oost). Het belooft een avond te worden om niet te vergeten. Deze Birthday editie staat in het teken van celebration, samen zijn en zal bol staan van spraakmakende optredens, acts, culinaire traktaties en voornamelijk dansen, véel dansen!

De avond is zeer belangrijk voor de continuïteit van de projecten in Afrika en is een van de meest spraakmakende benefietavonden van Nederland. Het event is inmiddels een begrip en een jaarlijks terugkerend spektakel waar we samenkomen met Orange Babies family en (new) friends die Orange Babies een warm hart toedragen.

Vanaf 18:00 ben je van harte welkom voor een feestelijke ontvangst met aperitief. Daarna mag je genieten van een heerlijk driegangen diner met dito wijnen, aangeboden door L’Exception. De hele avond word je vermaakt met lekkere muziek en bijzondere acts. Pas na de afterparty mag je naar huis :-)!


Meer weten?

Bijvoorbeeld over het kopen van een tafel of een stoel. Of het aanbieden van een veilingitem of prijs voor de loterij.

Lees meer in ons Birthday Party magazine.